facebook

Кричав, що поскаржиться Байдену: Одеські правоохоронці розповіли, за що відповідатиме іноземець-провокатор відео

В Одесі правоохоронці затримали іноземного громадянина, який провокував конфлікт під час урочистостей на Приморському бульварі

Одеська поліція розповіла, за що притягнуть до відповідальності іноземця-провокатора, затриманого сьогодні на Приморському бульварі під час урочистостей. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі Дюка нарядили в вишиванку і затримали поряд провокатора.

Чоловік прийшов на урочистості у футболці в кольорах російського прапора та з написом “росія” (англійською мовою, всі літери однакового розміру). Також користувачі соціальних мереж повідомляли, що він мав при собі російський прапор. 26-річний чоловік кричав, що українці – нацисти, а він сам – громадянин США. Поясненні з приводу своїх заяв він дуже скоро надавав вже у відділку поліції, повідомляє Depo.Одеса, посилаючись на Одеське районне управління поліції № 1.

У поліції повідомляють, що чоловік поводив себе зухвало й провокував конфлікт із громадянами, які долучилися до святкових заходів. “Не реагуючи на вимоги правоохоронців припинити протиправні дії, чоловік намагався втекти, щойно його запросили до відділку поліції”, – йдеться в повідомленні.

У поліцейському відділку затриманий надав пояснення, на нього, як зазначили в поліції, будуть складені протоколи за статтями 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час затримання провокатор кричав, що він громадянин США, що він поскаржиться Джо Байдену, а українців обзивав расистами через те, що вони не люблять росіян. “… вам не подобаються росіяни через політику, ви проблема в цьому світі”, – заявив затриманий.

Громадянином якої іноземної держави насправді є затриманий у повідомленні поліції не уточнюється.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кричав, що поскаржиться Байдену: Одеські правоохоронці розповіли, за що відповідатиме іноземець-провокатор відео