facebook

Зомліла прямо на сцені табору: розкрито подробиці смерті дівчинки на Херсонщині

Дівчинці стало зле в таборі “Буревісник”, її намагалися врятувати медики.

У Херсонській області 15-річна дівчинка померла після того, як зомліла на сцені табору “Буревісник”, розташованого на Арабатській Стрілці.

Дівчинка знепритомніла в неділю, 29 серпня, близько 21.00 під час виступу, йдеться у повідомлення компанії “АрселорМіттал Кривий Ріг”, якій належить табір.

За її даними, медпрацівники табору відразу ж надали дівчинці допомогу, реанімували її та викликали з Генічеська швидку допомогу. Медики вирішили не витрачати час на очікування швидкої. Дівчинку транспортували в лікарню на авто швидкої, яке чергувало біля табору.

У медичній довідці (форма 079) дівчинки не вказано, що вона не мала проблем зі здоров’ям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За попередніми висновками медекспертів, дитина померла через гостру серцеву недостатність, викликану кардіоміопатією (ураження серцевого м’яза – Ред.)”, – наголошується у повідомленні.

Педагоги сказали, що дівчинка була капітаном загону – проявляла ініціативу, була активною, завжди брала участь у всіх заходах табору й часто сама придумувала для дітей цікаві розваги.

Раніше ЗМІ дізналися, що 29 серпня в селі Щасливцеве Херсонської області в таборі, розташованому на Арабатській стрілці, на танцях стало зле 16-річній дівчинці з Кривого Рогу.

Дівчинку привезли до приймального відділення Генічеської райлікарні, проте лікарі нічим не змогли допомогти й лише констатували смерть підлітка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зомліла прямо на сцені табору: розкрито подробиці смерті дівчинки на Херсонщині