facebook

Лежав нерухомо близько п’яти діб: у поліції розкрили нові деталі про загибель Андрійка в Черкасах

У поліції Черкас розкрили нові деталі про смерть 7-річного Андрія Лясова. Напередодні тіло хлопчика, який помер 5 вересня, передали на розтин.

Як повідомляє “Про все”, про це розповів на виконавчому комітеті міськради начальник Черкаського райуправління поліції Володимир Матюшенко. Низка експертиз має визначити пошкодження на тілі дитини (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Відповідь на питання, чи можна було врятувати дитину, дасть нам експерт, який проводить експертизу та розтин. З аналізів стане відомо, чи є слюна собак у крові. Якщо були задіяні у травмах тварини, це покажуть експертизи”, – зазначив він.

Наразі відомо, що в лікарню хлопчик потрапив уже з пролежнями, тобто він лежав нерухомо близько 5 діб.

“Смерть дитини настала від травми голови”, – додав правоохоронець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Матюшенко підтвердив, що родина Лясових справді конфліктна й неодноразово провокувала сусідів на сутички.

За його словами, слідчі перевірять, чи справді мати хлопчика перебувала в лікарні в Києві, коли дізналася про інцидент з її сином.

У свою чергу, начальниця служби в справах дітей Черкаської міськради Світлана Шишлюк заявила виданню “Вичерпно”, що підстав для взяття сім’ї на юридичний облік наразі немає.

“Ми були вдома, обстежували умови проживання. Там чотирьохкімнатна квартира, для кожної дитини виділена окрема кімната з усіма необхідними меблями та обладнанням. Ми не можемо сказати, що дітьми там не займалися”, – зазначила вона.

Шишлюк додала, що ніякої негативної інформації про цю родину раніше не надходило. Після смерті хлопчика із сім’єю працюватиме служба в справах дітей та Центр соціальних служб для того, щоб “допомогти вийти із кризової ситуації”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, незважаючи на відчайдушні зусилля лікарів Черкаської обласної дитячої лікарні, врятувати життя семирічному Андрію не вдалося. Дитина, що прибула в реанімацію вже в стані коми і з важкими травмами, так і не прийшла до тями – увечері 5 вересня хлопчик помер.

Його матері та вітчиму – Вікторії і Юрію Лясовим – оголошено підозри в залишенні дитини в небезпеці, зараз вони перебувають за ґратами.

Хлопчик потрапив у лікарню з гематомою головного мозку, відірваними губами й частиною статевого органа, погризеними вухами, слідами від гасіння сигарет на тілі. Характер пошкоджень свідчить про тортури. Розглядається версія про напад на нього собак, яких утримувала сім’я.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лежав нерухомо близько п’яти діб: у поліції розкрили нові деталі про загибель Андрійка в Черкасах