facebook

Зробіть репост! Якщо комусь відомо місце перебування зниклої Катерини Шурдуб поліція просить негайно повідомляти на гарячу лінію 102

НЕ ПОВЕРНУЛАСЯ З ПРОГУЛЯНКИ: ЛЬВІВСЬКА ПОЛІЦІЯ ОГОЛОСИЛА У РОЗШУК ВОСЬМИКЛАСНИЦЮ КАТЕРИНУ ШУРДУБ

Поліція Львівської області оголосила у розшук 14-річну школярку Катерину Шурдуб. Восьмикласниця з села Щуровичі, що неподалік Червонограда, зникла ще минулого тижня. Втім, до поліції її мати звернулася лише 6 вересня.

14-річна Катерина Шурдуб навчається у восьмому класі сільської школи у Щуровичах. Раніше вона не зникала, однак могла піти на кілька годин із дому, нікому нічого не сказавши. Катерину виховує лише мама (родина багатодітна), вона й повідомила поліцію про зникнення доньки – за чотири доби після того, як бачила її востаннє, пише Zaxid.net.

За словами жінки, 2 вересня Катерина пішла гуляти й з того часу не виходить на зв’язок. Поліцейські розпочали прочісувати сусідні села та опитувати друзів школярки. Востаннє дівчину бачили у селі Кустин, що за 13 кілометрів від дому.

Прикмети Катерини Шурдуб: зріст – 155 сантиметрів, карі очі, темно-русе волосся. У день зникнення була одягнена у спортивну сіру кофту та сині джинси, взута у білі кросівки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо комусь відомо місце перебування зниклої Катерини Шурдуб поліція просить негайно повідомляти на гарячу лінію 102.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зробіть репост! Якщо комусь відомо місце перебування зниклої Катерини Шурдуб поліція просить негайно повідомляти на гарячу лінію 102