facebook

“Я 11 років займаюся сексом за гроші на трасі біля Вінниці” – історія жінки

Ми зустрічаємося з Аліною (ім’я змінене – ред.) в кризовій квартирі серед передмістя Вінниці. Тут жінки, які займаються наданням сексуальних послуг, можуть отримати допомогу, або просто відпочити. Співрозмовниці 31, а останні 11 років свого життя вона займається сексом за гроші на трасах біля Вінниці.

Жінка погодилася розповісти редакції сайту Vinbazar.com власну історію без прикрас.

“Я жила цивільним шлюбом і все було нормально. Але я мала сина від першого чоловіка. Так сталося, що “цивільний” не хотів брати відповідальність за моє дитя. Ми залишилися на вулиці, не було що їсти, де жити. Було таке, що кілька разів довелося ночувати на залізничному вокзалі Вінниці. На той час дитина ходила до другого класу. Щоб залишитися разом, я прийняла рішення вийти на трасу,” – розповідає вона.

Хлопчик в той час навчався у спеціалізованій школі через проблеми зі здоров’ям. Аліна забирала сина на вихідні, а в будні надавала сексуальні послуги. Дитину ж народила відразу після школи в 16-річному віці, тому з освіти має лише атестат.

Незважаючи на тривалий час, протягом якого жінка заробляє на життя сексом, зізнається, що родина досі не знає, чим вона займається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мої рідні живуть не у Вінниці та не у Вінницькій області. Завдяки цьому мені легше приховувати правду. Вони мешкають в іншому регіоні та навіть не здогадуються, що я роблю”.

Натомість Аліна зауважує, що кілька разів намагалася влаштуватися на нормальну роботу, але, за її словами, часто потрапляла на обман. Роботодавці обіцяли одну плату, а насправді виходило зовсім інше. Працювала жінка прибиральницею, тому що без освіти на іншу роботу особливо сподіватися не доводилося.

“Я не вважаю, що працювати соромно. Можна й прибиральницею і двірником, але це не оплачується достатньо. Отриманих коштів вистачить, щоб зняти собі житло на місяць. А мені та дітям потрібно ще й щось їсти… А ще потрібно щось купити одягнутися…А ціни ви самі знаєте, які у нас. Тому знову доводилося повертатися”.

Сьогодні жінка виховує двох неповнолітніх дітей. Вдруге завагітніла, коли вже заробляла на прожиття коханням за гроші. Каже, що свого часу зустрічалася з чоловіком, а коли стало відомо про вагітність, то вирішила не робити аборт. В той же час, за словами Аліни, протягом усіх 9 місяців вона продовжувала надавати сексуальні послуги.

На запитання: “Чи знаходилися охочі платити за секс із вагітною?” – дівчина відповідає, що, звичайно, не всі чоловіки готові до такого. Особливий стан впливав на заробіток, але рятували постійні клієнти.

“Я до цієї справи відношуся, як до роботи. Виходжу працювати. Ніхто ж нікого не ґвалтує, не змушує. Кожен виходить на трасу зі своєю історією, з своєю проблемою. В мене була така життєва ситуація, в когось інша”.

Небезпечна професія
Про сутенерів чи сплату відсотків комусь за роботу не йдеться, каже секс-робітниця. В таких випадках дівчата не бояться телефонувати на 102 та просити допомоги у поліції.

“У мене був випадок, коли клієнт відібрав гроші та мобільний телефон, залишив мене посеред траси. Доїхала до найближчого кафе та зателефонувала до поліції. Кривдника знайшли за 4 години. Я запам’ятала номер авто”.

Жінка говорить, що випадки та люди трапляються різні. Постійно доводиться хвилюватися за власне життя.

“Траплялося погрожували пістолетом, приставляли електрошокери, змушували робити те, чого ти не хочеш. Доводилося погоджуватися, тому що розумієш – вдома є діти, потрібно вийти здоровою та неушкодженою.”

Аліна каже, що не планує працювати на трасі до пенсії. Сподівається налагодити життя, але сьогодні це той вихід, який вона бачить.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я 11 років займаюся сексом за гроші на трасі біля Вінниці” – історія жінки