facebook

Кидається під колеса авто, аби заробити грошей (ВІДЕО)

Кидається під колеса авто, аби заробити грошей (ВІДЕО)

Черкащанин хотів отримати легкі гроші і не вигадав нічого кращого, ніж лягти під колеса автомобіля. Автівка якраз повертала з бульвару Шевченка на вулицю Остафія Дашкевича, що в Черкасах, а чоловік переходив вулицю. Побачивши, що машина при повороті знизила швидкість, чоловік раптово ліг посеред дороги. На щастя, водій зреагував, а от горе-пішохід потрапив в об’єктив відеореєстратора. У поліції радять в таких випадках знайти свідків, які бачили інцидент та, якщо шахрай наполягає на наїзді, викликати правоохоронців.

Відеозаписом поділився черкащанин у спільноті “За кермом в Черкасах”. Адміністрація спільноти зауважує, що випадок трапився нещодавно, але дата на відеореєстраторі не виставлена.

У коментарі журналістам “Про все” в пресслужбі патрульної поліції Черкаської області розповідають, що подібних інцидентів із шахраями не фіксували протягом року. Зазвичай такі “псевдопотерпілі” починають вимагати гроші за отримані травми. Якщо ж видимих ушкоджень немає, вони можуть вимагати відшкодувати пошкодження коштовних речей (мобільного телефону, годинника, одягу тощо).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кидається під колеса авто, аби заробити грошей (ВІДЕО)