facebook

Вчителька звільнилася через онлайн-навчання: діти навіть не можуть написати своє ім’я.

Вчителька звільнилася через онлайн-навчання: діти навіть не можуть написати своє ім’я.


Вчителька початкової школи в місті Пеорія, штат Іллінойс, звільнилася через онлайн-формат навчання, на яке довелося перейти під час пандемії коронавірусу. Останньою краплею для Марбет Шилл стала вимога здавати тест на COVID тільки в певних лабораторіях.

Як повідомляє місцеве видання Peoria Journal Star, після звільнення педагогиня записала відео, де розповіла, чому вирішила піти. Відео стало вірусним, оскільки її підтримали безліч колишніх колег.

Вчителька другого класу Марбет Шилл раптово звільнилася з державної школи Франкліна минулої середи. Після вона записала і виклала на Facebook чотирихвилинний ролик про занепад духу і розчарування в політиці округу, яка, за її словами, заважає вчителям виконувати свою роботу.

“Ніколи за шість років роботи у Франкліна я не відчувала такого низького морального духу серед наших співробітників” – говорить Шилл на відео.

За її словами, навіть коли справи йдуть важко, викладачі намагаються підтримувати дух товариства – але не в цьому році.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цьому році нам кажуть, що комп’ютери можуть виконувати нашу роботу краще, ніж ми. Роздати, зібрати і змусити 20 з гаком дітей підключатися до різних навчальних платформ кілька разів на день – непросте завдання, і воно забирає так багато нашого дорогоцінного навчального часу” – пояснила вчителька.

Шилл зазначила, що рівень знань її учнів у цьому році дуже низький.

У мене є учні другого класу, які не можуть написати своє ім’я. Будь ласка, розкажіть мені, як комп’ютерна програма збирається це виправити” – сказала вона.

Вчителька розчарована. Шилл каже, що більше не відчуває пристрасті до своєї професії, бо тепер її робота більше нагадує роботу няні.

За словами Шилл, втрата знань через онлайн-формат навчання під час COVID посилила проблеми. Персонал розчарований і виснажений, а їхні скарги на адресу адміністрації залишилися без уваги.

Ще вчителі держшколи зобов’язані здавати тест на коронавірус щотижня. Останньою краплею для вчительки стала вимога використовувати певні лабораторії для здавання тесту замість тих, де їй зручно.

Шилл вирішила зняти відео, тому що перестала бути держслужбовцем округу і може вільно говорити про проблеми, важливі для неї і її колишніх колег, без будь-яких наслідків.

“Всі бояться, що вони втратять роботу… Чесно кажучи, мене трясло, коли я надсилала це відео” – сказала вчителька.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вчителька звільнилася через онлайн-навчання: діти навіть не можуть написати своє ім’я.