facebook

В Україні визначили кращого вчителя 2021 року: що про нього відомо

В Україні визначили кращого вчителя 2021 року: що про нього відомо

Учетель української мови та літератури з Києва Артур Пройдаков став найкращим учителем року всеукраїнської премії Global Teacher Prize Ukraine. Він отримає 250 тисяч гривень та братиме участь у Global Education And Skills у Лондоні – престижній світовій освітній події.

Церемонія відбулася у суботу, 2 жовтня, у Києві, йдеться у сюжеті ТСН. Пройдаков народився у Луганській області, а нині працює у навчальному закладі “Мідгард” у Києві.

Як сказано у сюжеті, учитель використовує у роботі сучасні методи та викладає свій предмет за допомогою Telegram-каналу, де проводить опитування та навчає SMM-менеджменту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Його мрія – за допомогою міжобласних подорожей створити культурний міст між українцями, які живуть на сході та тими, хто мешкає на заході України.

Як розповів сам Пройдаков, професія учителя полягає у тому, щоб відчиняти учням двері у доросле життя, де існують негаразди й перешкоди.

“Завданням школи є допомога сучасному підліткові розібратися в собі, знайти порозуміння із навколишніми та бути готовим долати неприємності, іти вперед до успіху попри будь-які труднощі”, – зазначив Артур Пройдаков.

Зазначимо, переможця обирало авторитетне жюрі, претендентів на перемогу було дясятеро.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні визначили кращого вчителя 2021 року: що про нього відомо