facebook

Ксенія Собчак потрапила в смертельну ДТП: відео та всі подробиці

Ксенія Собчак потрапила в смертельну ДТП: відео та всі подробиці

Увечері в суботу, 9 жовтня, російська телеведуча Ксенія Собчак потрапила в серйозне ДТП в Краснодарському краї на Краснополянському шосе, між Адлером і Червоною Поляною. У неї та асистентки струс мозку, є загиблі.

Про це написала Ксенія Собчак на своєму Telegram-каналі.

Водій Mercedes, який віз російську зірку з асистенткою, виїхав на зустрічну смугу під час обгону. Він врізався в Volkswagen, який їхав в протилежну сторону.

На місці загинула 35-річна жінка, яка перебувала в Volkswagen, також в лікарні від отриманих травм померла друга жінка 10 жовтня вдень. Постраждав ще одна людина з Volkswagen. Що стосується авто, в якому їхала телеведуча, то вона та її помічниця отримали струс мозку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Їхала з командою, після зіткнення втратила свідомість, потім моя асистентка перевела мене в іншу машину. Мені пропонували госпіталізацію в Сочі моя команда, коли я прийшла в себе, було дуже погано. Але я хотіла до сина і додому, тому вилетіла. Сьогодні обстеження тому що забої внутрішніх органів і струс”, – повідомила Собчак.

За її словами, рішення виїхати на зустрічну було особисто водія, тому що вона в цей час розмовляла в зумі по роботі та є запис цього, як стверджує Ксенія.

Вона додала, що швидку викликав її директор Кирило. Він також дивився, чи потрібна допомога постраждалим.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ксенія Собчак потрапила в смертельну ДТП: відео та всі подробиці