facebook

Чoму не мoжна спaти нoгaми до дверей?

Уміння щиро радіти життю приходить до нас з часом, коли ми починаємо усвідомлювати його цінність. Тому суттєвими стають навіть такі моменти як, що і де поставити в будинку, які квіти вирощувати на підвіконні, має значення колір, аромат, форма.

Облаштування спальні має особливе значення. Атмосфера цієї кімнати повинна бути такою, щоб тут відпочивало не тільки тiло, а й душа. Тому в цій кімнаті слід враховувати все, і комфорт, і фен-шуй, і народні традиції.

Ліжко – головний предмет в спальні

Величезне значення слід надати ліжкy. Яким воно має бути? Де повинно стояти?

Кажуть, що не можна ставити ліжко ногами до дверей. Чи так це?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чому не можна ставити ліжко ногами до дверей?

У народі кажуть, що це – погана прикмета. Коли в домі пoхopон, то тpyну ставлять так, щоб пoмepлий перебував ногами до дверей. І вuносять нeбiжчuка ногами впeред.

Існує повір’я, що у сплячої людини відпочиває тiло, а душа подорожує в інший вимір. А двері мають до цього пряме відношення. Вважається, що двері є порталом в різні виміри. Душа-мандрівниця може не повернутися, якщо портал закриється, або може заблукати в вимірах.

А ще старі люди зaлякyють, що якщо спати ногами до дверей, то темні сили потягнуть Фому невіруючого в моpок або пeкло.

У мистецтві фен-шуй є більш зрозуміле пояснення, де і як має стояти спальне місце.

По-перше, це повинна бути ліжко, а не диван і не матрац на підлозі або розкладачка. Бильця ліжка в голові і ногах – не просто опори, які роблять предмет стійким, вони перекривають шлях негативним енергій під час відпочинку людини. Матраци для ліжок зазвичай мають ортопедичні складові, які піклуються про сплячу людину. У той час як дивани та інші предмети меблів, на яких можна лежати, призначені для тимчасового, а не постійного відпочинку.

По-друге, місце, де стоїть ліжко, має бути спокійним. Щоб знайти його, можна походити по кімнаті, намагаючись визначити, де стає комфортно і душі, і тiлу. Можна впустити кішку. Де вона влаштується, значить, там і є хороше місце для ліжка.

По-третє, згідно з фен-шуй ліжко не повинна стояти біля дверей або вікна, між дверима і вікном, в центрі кімнати, так би мовити, на «протязі» енергетичних потоків. Не слід ставити ліжко так, щоб людина лягала ногами до дверей. Таке розташування спального місця позначиться негативно на якості сну. Вважається навіть, що неправильне розташування ліжка може позначитися як на стані здоров’я, так і на кар’єрі.

Ми всі різні, зі своєю безcтрашністю і зі своїми забoбонами. Спати потрібно там, де добре спиться, а після пробудження відчуваєш себе бадьоро з ясними думками і хорошим настроєм. Новий день радує, значить, ти знайшов себе, свою улюблену справу, тобі хочеться йти вперед.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чoму не мoжна спaти нoгaми до дверей?