facebook

У Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатів

У центрі Києва перевізники вийшли на акцію протесту і перекрили рух вулицею Грушевського з вимогами скасувати перевірки сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 у водіїв і пасажирів. Мітингувальники також зазначають, що величезні штрафи платити не в змозі.

Про це 27 жовтня передає портал “Матриця Свободи”.

Зазначається, що пікет не був санкціонований, і за акцію ніхто не хоче брати відповідальність. Більшість протестувальників без масок, і про соціальну дистанцію, згідно з карантинними правилами, говорити не доводиться.

Співробітники поліції та Нацгвардії відтіснили учасників протесту з дороги на тротуар, таким чином рух транспорту вулицею було відновлено.

Основною вимогою перевізників є припинення перевірок наявності COVID-сертифікатів. Також вони скаржаться на непідйомну суму штрафу в 170 тисяч гривень за не вакцинованих водіїв, називаючи її “просто нереальною”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Учасники акції протесту заявляють про намір продовжувати мітинг, облаштувати тут намети.

“Руки опускаються. Якщо нам ніхто не піде назустріч, ми просто будемо розбивати тут намети і будемо тут жити. Нехай тоді вся країна бачить і з кожним днем нас буде все більше”, – кажуть протестувальники.

Також стало відомо, що вимоги перевізників представники влади взяли на розгляд.

На фото з місця видно, що правоохоронців більше, ніж мітингувальників.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві перевізники заблокували дорогу: вимагають скасувати перевірки COVID-сертифікатів