facebook

Моторошна подія – жінка серед ночі з незрозумілих причин порізала себе і свою маленьку дочку, якій лише рік

У Луцьку жінка порізала себе та маленьку доньку, їх помістили до реанімації
Чоловік жінки повідомив, що та намагалася накласти на себе руки.

У Луцьку сталася моторошна подія – жінка серед ночі з незрозумілих причин порізала себе і свою маленьку дочку, якій лише рік і десять місяців. Чоловік жінки викликав поліцію та швидку допомогу. Наразі постраждала та дитина перебувають у реанімації.

Інформацію про інцидент підтвердили у пресслужбі поліції Волинської області. Зазначається, що трагедія сталася в ніч проти 2 листопада у квартирі однієї з багатоповерхівок. Поліція не уточнює, чим саме завдала рани лучанка собі та дівчинці.

Як розповів чоловік постраждалої, він спав у сусідній кімнаті з іншою дочкою, коли почув стогін. Зайшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину. Чоловік викликав поліцію і швидку допомогу, повідомивши, що жінка намагалася накласти на себе руки.

Відомо, що жінку з множинними колото-різаними ранами доставили до міської клінічної лікарні, вона перебуває в реанімації непритомною. Дівчинку віком рік і десять місяців відвезли до реанімації обласної дитячої лікарні також із колото-різаними ранами. Як почувається дитина поки невідомо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як тільки жінка прийде до тями її повинні опитати правоохоронці. Наразі невідомо, з яких причин вона поранила себе та дитину. Чоловік нічого не повідомляв про те, чи має його дружина які-небудь психічні розлади.

Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Жінці може загрожувати позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Моторошна подія – жінка серед ночі з незрозумілих причин порізала себе і свою маленьку дочку, якій лише рік