facebook

Вагітна жінка втратила чоловіка та двох доньок: нові подробиці ДТП. Відео

Вагітна жінка втратила чоловіка та двох доньок: нові подробиці ДТП. Відео

У суботу, 6 листопада, у ДТП на трасі М-14 біля села Шевченкове (Миколаївська область) загинули двоє маленьких дітей та їхній батькоВагітна дружина останнього – Рузанна Маультеле – постраждала, у лікарні опинилися також ще троє малюків із цієї родини.

Подробиці смертельної автомобільної аварії повідомляються у сюжеті ТСН. Як з’ясували журналісти, багатодітна сім’я з Маріуполя (Донецька область) їхала на “Жигулі” на 40 днів після похорону батька Рузанни (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За кермом був 33-річний батько сімейства. Загинули також малолітні дівчатка 3 та 5 років. Рузанна з трьома дітьми – 7, 6 та 1 року – вижили, потрапивши до медустанови з травмами різного ступеня тяжкості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Другий автомобіль, який брав участь у ДТП, – Chevrolet. Дружина загиблого водія “Жигулі” заявила: її покійний чоловік їхав спокійно, не перевищував швидкість, коли в якийсь момент Chevrolet наздогнав їхню машину та врізався у ВАЗ-2101 з боку водійського сидіння.

Удар був дуже сильним і останнє авто вилетіло в кювет, де перекинулося. Машину страшенно зім’яло, жертви ДТП померли на місці.

Жінка, що вижила, розповіла, що сама витягувала дочок із понівеченого авто. Загиблі дівчинки сиділи на задньому сидінні за водієм і виявилися затиснутими металевими частинами “Жигулі”. Деблокували тіла рятувальники.

У Chevrolet пасажирів не було. 37-річний водій поки що відмовлявся давати свідчення поліції, як і проходити тест на алкоголь.

Він підійшов весь у крові. Коли зібралися люди, він почав говорити, що ми стояли без світла. Без нічого. Але ми не стояли, ми їхали потихеньку. Мій чоловік не був п’яний”, – розповідала Рузанна.

Чоловік затриманий, йому загрожує до десяти років ув’язнення (ч. 3 ст. 286 КК), якщо вина буде доведена в суді.

“Будуть проведені процесуальні дії щодо забору зразків”, – заявили зі свого боку правоохоронці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вагітна жінка втратила чоловіка та двох доньок: нові подробиці ДТП. Відео