facebook

П’яна мати упустила з рук однорічну дитину коли переходила вулицю ВіДЕО

П’яна мати упустила з рук однорічну дитину коли переходила вулицю ВіДЕО

На даний момент дитина перебуває у медичному закладі.

Життю та здоров’ю малюка нічого не загрожує, повідомили у прес-службі поліції.

Відео з жінкою, яка перебігала дорогу з маленькою дитиною на руках у недозволеному місці, поліція побачила дев’ятого листопада в соцмережах. За даними правоохоронців, жінка була явно п’яна і на бордюрі прогавила дочку.

Правоохоронці швидко встановили особу жінки. Нею виявилася 36-річна місцева мешканка, яка перебуває на обліку служби у справах дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Громадянка неодноразово притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Зважаючи на той факт, що дитині загрожує небезпека, за місцем проживання жінки прибули інспектор сектору ювенальної превенції Харківського РУП №2, директор служби у справах дітей та медичні працівники. Під час огляду дитини медики виявили на тілі малечі тілесні ушкодження, отримані швидше за все внаслідок падіння, – наголосили в поліції.

У зв’язку з цим правоохоронці вирішили вилучити малечу та передали її до дитячого відділення харківської міської лікарні №4.
Відомості про подію зареєстровано у Єдиному обліку. Вирішується питання щодо притягнення матері до адміністративної відповідальності.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’яна мати упустила з рук однорічну дитину коли переходила вулицю ВіДЕО