facebook

Через рідкісне захворювання дитина їсть свої підгузки та з’їла навіть частину ліжка

Через рідкісне захворювання дитина їсть свої підгузки та з’їла навіть частину ліжка

Чотирирічний хлопчик з’їдає папір, іграшки, книги й інші неїстівні предмети.

Чотирирічний британський хлопчик з’їв частину дитячого ліжечка, а також їсть свої підгузки, папір та інші неїстівні речі через рідкісний харчовий розлад.

Вільям Баклі зі Східного Йоркшира намагається їсти предмети, які не є їжею ще з раннього дитинства, пише Mirror.

Дитині поставили діагноз пікацизм, також відомий як піка, парорексія, аллотріофагія або спотворення смаку. При цьому розладі в людей виникає непереборне бажання вживати в їжу що-небудь незвичайне і неїстівне.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Його мамі, 32-річній Марі Баклі, доводиться спостерігати, як Вільям їсть такі речі, як папір, пух, іграшки, книги та навіть меблі. Нещодавно хлопчик з’їв частину свого нового ліжечка, а ще обгризав пухнасті наматрацники.

Марі змушена ховати неїстівні предмети, а також відвертати увагу сина упродовж дня. За словами матері, останні три-шість місяців син почав щодня та особливо вночі їсти ще й свої підгузки.

“Він також буде їсти килимові волокна, м’які іграшки, дощовик на своїй колясці і будь-який пушок або волосся. Робота триває, я прибрала з його кімнати всі книги та м’які іграшки. Вдень я можу прибирати зайві речі і відволікати його, але вночі це дуже важко”, – каже жінка.

Вільяму також поставили розлад аутистичного спектра, глобальну затримку розвитку і розлад обробки сенсорної інформації. Незабаром він має піти до спеціальної школи.

Маму своєю чергою турбує не лише поведінка дитини, але й реакція з боку інших. Її шокує відсутність обізнаності про людей з такими ж проблемами, як у її сина, і жорстокість коментаторів у соціальних мережах.

Як повідомляв УНІАН, в Індії 7-річна дівчинка “скам’яніла” через рідкісне захворювання, що робить шкіру схожою на камінь. А в Україні рідкісні хвороби мають 5% населення, і більшість з цих людей ще діти.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Через рідкісне захворювання дитина їсть свої підгузки та з’їла навіть частину ліжка