facebook

Як страшний сон: син зайшов у будинок і знайшов мертвими 6 людей – усю свою родину

Як страшний сон: син знайшов мертвими 6 людей – усю свою родину

У Вінницькій області у селі Мар’янівка (Хмельницький район) у четвер, 18 листопада, загинули четверо дітей та їхні батьки. За попередніми даними, вони отруїлися продуктами горіння.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Вижив лише 14-річний хлопчик, який у день трагедії ночував у бабусі. Перед школою він зайшов додому та виявив мертвою всю родину.

Як розповіла спікер Нацполіції Вінниччини Ганна Олійник, загинули 44-річний чоловік, його 34-річна дружина та четверо дітей віком 11, 9, 8 та 6 років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До поліції звернулася староста села Мар’янівка. На місці інциденту працюють правоохоронці. Причини загибелі встановлюють криміналісти. Попередньо, вони отруїлися продуктами горіння внаслiдок тлiння проводки.

Відкрито кримінальне провадження за п. 1, 2, ч. 2, ст. 115 з позначкою “нещасний випадок”.

Це друга трагедія за останню добу. 17 листопада на Хмельниччині загинули четверо дітей віком до шести років. Причиною їхньої загибелі називають грубе порушення пожежної безпеки.

У зв’язку з цим рятувальники нагадують, що дітей не можна залишати без нагляду. Змалку їм потрібно пояснювати основні правила безпечної поведінки. Не можна користуватись несправними електроприладами, обігрівачами. Важливо не залишати електроприлади увімкненими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як страшний сон: син зайшов у будинок і знайшов мертвими 6 людей – усю свою родину