facebook

Феміда Прикарпаття: на захисті інтересів держави чи пройдисвітів

Уже котрий рік на Сході України триває війна…

Кожен день російсько-терористичні банди обстрілюють позиції Українських воїнів, вбивають чи калічать кращих синів і дочок Українського Народу…

Але багато людей, в тому числі, здається й на патріотичному Прикарпатті, зовсім не зважають на сльози матерів…

Що це? Байдужість до чужого горя? Небажання зробити бодай би щось вагоме для Батьківщини, і то не на «передку», а на своєму робочому місці…? Підігрування кремлівській пропаганді і путінським ставленикам в Україні?

Якщо серйозно й об’єктивно  вдуматись, запитань виникає дуже багато…  Особливо до представників вітчизняної Феміди в Івано-Франківську.

Скільки вже років україноненависник з прикарпатського села Михайло Шпір продовжує працювати на шкоду інтересам України, поширюючи за російські рублі шизофренічні заяви на своєму сайті, на путінсько-медведчуківських  каналах і «сєпарських» зливних бачках?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І що? Незважаючи на те, що івано-франківські правоохоронці провели колосальну роботу і задокументували зрадника, судді Хоростілю цього виявилося НЕ достатньо. Може суддя забув, що він працює не адвокатом? Чи зараз новий тренд у системі правосуддя – виправдовувати ВСІХ «поголовно»?

Аналізуючи суддівську практику цього «достойника», варто зауважити, що він є надзвичайно гуманним. Практично до такого ступеню, що в принципі й судів в Україні не потрібно: адвокат відразу міг би виносити виправдувальний вирок!

Ось тільки деякі зі схожих варіантів:

Як повідомляли «Версії», суддя Роман Хоростіль виніс вирок уродженцю Грузії, який у 2018 році скоїв три крадіжки в Івано-Франківську. 5 липня 2018 року проник у салон автомобіля по вул.Галицькій і вкрав майже 95 тис. гривень з кишені куртки. 7 вересня 2018 року викрав з салону автомобіля мобільний телефон вартістю більше 3 тис. гривень. 15 вересня 2018 року з салону автомобіля по вул.Гарбарській вкрав гроші та травматичний пістолет на загальну суму 21 тис. гривень. Суд визнав обвинуваченого винним і призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки, але на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки.

Портал «Рожнятівщина» писав про те, що Хоростіль «дає» тільки три (!) роки позбавлення волі із забороною керувати транспортним засобом на один рік за вчинення дорожньо транспортної пригоди, в результаті якої загинув власник салону краси “Бальбао” Анатолій Гуменяк. При цьому, водій втік (!) з місця аварії, а своє авто на іноземній реєстрації  “Skoda super B” залишив на вул.Тролейбусна.

Але, чомусь, напевно випадково, коли розглядається наприклад справа за участю ветерана АТО, колишнього бійця батальйону спецпризначення «Івано-Франківськ», інваліда другої групи Івана Чайковського, який був поранений і пройшов через полон, пан Роман може бути абсолютно принциповий, на що і звертає увагу «Голос України»…

Щось все-таки видається, що суддя Роман Хоростіль займається вибірковим правосуддям, особливо, враховуючи, що особисто (!) викликав на судове засідання Михайла Шпіра через «Урядовий кур’єр»…

Виникає логічне запитання: чи довго ми потуратимемо антиукраїнським силам під час війни, а де ж наші славні представники патріотичних сил, громадських організацій, учасники АТО/ООС? Фронт як бачимо уже давно перемістився з лінії вогню в тили, а наша байдужість вбиває не менше ніж опущена зброя на фронті.

Може вартує продовжити «сміттєві» люстрації окремих «носіїв суддівських мантій», які до цих пір не можуть розглядіти де їх Батьківщина?

Думай-ТЕ!

Це Вам не на роялі без рук грати…

 

 

Джерела:

http://www.golos.com.ua/article/278110https:

//versii.if.ua/novunu/urodzhenecz-gruziyi-yakyj-skoyuvav-kradizhky-z-avtomobiliv-vidbuvsya-umovnym-terminom/

https://ukurier.gov.ua/media/newspaper/adv/2021-10-06/194_7062-r.pdf

https://posts.tk/femida-prikarpattya-na-zahisti-interesiv-derzhavi-chi-projdisvitiv/

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Феміда Прикарпаття: на захисті інтересів держави чи пройдисвітів