facebook

Навіщо ви брешете? Відео суперечки Зеленського з журналістом Бутусовим

Навіщо ви брешете? Відео суперечки Зеленського з журналістом Бутусовим

У п’ятницю, 26 листопада, президент України Володимир Зеленський проводить прес-марафон, присвячений екватора своєї каденції. Він вступив у суперечку з головним редактором сайту “Цензор.НЕТ” Юрієм Бутусовим, висунувши йому низку звинувачень.

Про це стало відомо з онлайн трансляції прес-конференції.

Зеленський відповідає на запитання 30 журналістів: онлайн трансляція

Бутусов поставив президенту питання щодо провалу спецоперації щодо “вагнерівців”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У відповідь Зеленський почав говорити речі, які не мають жодного відношення до цього питання. Зокрема, він звинуватив Бутусова в зливі секретної інформації, наприклад, про використання “Байрактару” на Донбасі.

“Ви опублікували цю інформацію точно так же, як ви злили інформацію про операції Бурби”, – сказав він, додавши, що через це загинули люди.

Зеленський також наголосив, що Бутусова познайомив із ним Андрій Богдан і сказав, що Бутусов працював на Коломойського і нібито хотів здобути посаду. Коли це не вдалося – “образився” і став опозиціонером.

Крім цього президент сказав, що партнером і спонсором Бутусова на сайті “Цензор.НЕТ” нібито є один із контрабандистів із списку санкцій РНБО (прізвище він не назвав, але можливо йдеться про Сеяра Куршутова).

Своєю чергою Бутусов відкинув усі ці звинувачення і сказав, що Зеленський бреше, щоб уникнути відповідей на незручні питання.

Хочу сказати, що все, що ви розповіли – брехня. Ви це кажете щоб не відповідати за себе, за Єрмака… ваша тактика така: оббрехати людей, які про щось пишуть“, – сказав він.

Через якийсь час, говорячи вже на іншу тему, Зеленський знову побіжно звернувся до Бутусова, нагадавши, що той його хвалив за його позицію стосовно Віктора Медведчука. Журналіст відреагував емоційно.

Ну як можна так ганебно брехати… ну ви ж не на кварталі, ви ж глава держави, ви ж маєте відповідальність. Ви маєте навчитися відповідати за свої слова… Ви знущаєтесь з країни…“, – сказав Бутусов.

У відповідь Зеленський закликав його “вийти за рамки”. У суперечку втрутився прес-секретар глави держави Сергій Никифоров: “пане президент, не підтримуйте”, – сказав він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Навіщо ви брешете? Відео суперечки Зеленського з журналістом Бутусовим