facebook

Дієтолог розповів, як уповільнити алкогольне сп’яніння

Дієтолог розповів, як уповільнити алкогольне сп’яніння

Доктор медичних наук Михайло Гінзбург розповів, як можна під час свята уповільнити алкогольне сп’яніння

Алкогольне сп’яніння загрожує загостренням хронічних захворювань, тому зі спиртними напоями потрібно бути обережнішими. Якщо хочете знизити їх вплив на організм, застосовуйте наступні поради.

Доктор медичних наук Михайло Гінзбург зазначив, що алкоголь треба пити правильно, щоб ефект сп’яніння не настав надто швидко та різко. Насамперед не починайте свою трапезу з випивки. З алкоголю краще віддавати перевагу червоному вину, решта всіх напоїв набагато шкідливіша. Дуже важливо пити повільно – один, максимум два, келихи за вечір.

Крім цього, не забувайте закушувати алкоголь. Віддайте перевагу хлібу, сиру, овочам та рибним нарізкам. Якщо не хочете швидко п’яніти, потрібно робити за столом рухові паузи. Так, інтенсивний метаболізм під час рухової активності призводить до швидкого згоряння алкоголю у тілі людини.

Також фахівець наголосив, що людям, у яких діагностовано цукровий діабет та проблеми із серцем, категорично не можна вживати спиртні напої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що у людей, які регулярно вживають по кілька спиртних напоїв щодня, сильно зростає ризик виникнення гіпертонії, серцевої недостатності та інсульту.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дієтолог розповів, як уповільнити алкогольне сп’яніння