facebook

Кива поскандалив у Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів

Кива поскандалив у Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів

Народний депутат від “Опозиційної платформи “За життя” Ілля Кива поскандалив у Верховній Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів.

Почався конфлікт із того, що мати вбитого Євгена Харченка Наталія перервала інтерв’ю нардепа. Вона обурилася, що Кива розмовляє російською мовою у стінах українського парламенту. Далі в діалог із Кивою вступила Ірина Рижак, сина якої вбив снайпер 2014 року в Докучаєвську, повідомляє Рavlovskynews.

“Ми ніколи не відмовимося від нашої мови”, – заявила Рижак.

На це Кива заявив, що тема мови – спекуляції. Він зараз не на трибуні Верховної Ради й не зобов’язаний говорити українською.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А в туалеті мені якою мовою розмовляти? Мої діти говорять російською. І моя мати також”, – заявив нардеп.

“Извините пожалуйста, а в туалете на каком языке мне говорить?”: Илья Кива поскандалил в Раде с матерями погибших солдат на Донбассе

Начался конфликт с того, что мать убитого Евгения Харченко Наталья прервала интервью нардепа. Она была возмущена, что Кива говорит на русском языке в стенах украинского парламента. Дальше в диалог с Кивой вступила Ирина Рыжак, сына которой убил снайпер в 2014 году в Докучаевске.

“Мы никогда не откажемся от нашего языка”, – заявила Рыжак, а Кива уже в общении с третьей женщиной парировал, что он сейчас не на трибуне Верховной Рады и не обязан говорить на украинском.

Народний депутат від прокремлівської ОПЗЖ Ілля Кива, якого позбавили нагородної зброї, матюкався в кулуарах парламенту.

“*баниє тварі, бл*дь”, – говорив нардеп. “На кого ви лаєтеся?” – запитав журналіст. “На бл*дєй”, – відповів Кива.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кива поскандалив у Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів