facebook

Після “Голодної туси” Заліска, помер голова Будинку вчених Роман Славітич. Ведучий, Остапчук прокоментував смерть директора

Ведучий “голодної туси” Остапчук прокоментував смерть директора Будинку вчених

Український телеведучий Володимир Остапчук прокоментував новину про смерть голови Будинку вчених Романа Славітича, де сталася “голодна туса”. Актор вважає, що коментарі тут зайві, і виявив співчуття рідним загиблого.

– Стрічка принесла жахливу новину, помер Роман Ілліч Славітич, директор львівського Будинку вчених. Реально страшно. Співчуття рідним. Для решти — давайте стишимось і подумаємо про це кожен наодинці з собою, про легкість, з якою кидаємо каміння в інших, — написав Володимир в Instagram.

Під публікацією він також прибрав можливість коментувати — вважає, що цей вчинок зрозуміють ті, “хто вміють розуміти”.

Нагадаємо, що 27 листопада Олександр Заліско влаштував гучний день народження у Будинку вчених у Львові, де проходили відверті конкурси, а відвідувачі приходили в еротичні вбрання. Ведучим заходу був Володимир Остапчук, який опублікував сторіз в Instagram з підписом “Голодна блогерська туса”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Історія моментально набула розголосу, а роботу самого Будинку вчених призупинили. В результаті організатор вечірки Заліско публічно вибачився за інцидент — за два дні він втратив всі джерела доходу.

Знаменитість Саша Бо звинуватила саме Остапчука у скандалі. Сам Володимир уже двічі вибачився за вчинок.

Нагадаємо, що 3 грудня помер голова Будинку вчених Роман Славітич – йому стало погано у Львівській міськраді, проте медикам не вдалося врятувати чоловіка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Після “Голодної туси” Заліска, помер голова Будинку вчених Роман Славітич. Ведучий, Остапчук прокоментував смерть директора