facebook

Понад 120 школярів було госпіталізовано через вакцину Pfizer у В’єтнамі

Понад 120 школярів було госпіталізовано через вакцину Pfizer у В’єтнамі


Провінція Тханьхоа призупинила використання партії вакцини Pfizer Covid-19 після того, як понад 120 школярів було госпіталізовано після щеплення.

З 30 листопада у центральній провінції проводилася вакцинація дітей віком 15-17 років вакциною Pfizer Covid-19. Проте понад 120 дітей було госпіталізовано до лікарень після появи таких симптомів, як нудота, висока температура або утруднене дихання, повідомив у четвер провінційний Центр контролю захворювань (CDC), повідомляє в’єтнамське видання Vnexpress.
У 17 із них були важкі реакції, але їхнє здоров’я стабілізувалося, і вони продовжують перебувати під наглядом у лікарні, сказали в центрі. Причину симптомів ще не підтверджено владою Тханьхоа.

Директор ЦКЗ Тханьхоа Луонг Нгок Труонг сказав, що провінція припинила використання цієї вакцини. “У нас ще є інші партії, також вакцини Pfizer, тому ми продовжуватимемо вакцинувати дітей”, – сказав він.
Призупинена партія буде поміщена на зберігання і може бути використана пізніше для інших вікових груп, наприклад для дорослих, додав Чіонг.

Ву Ван Чінь, директор Головної лікарні району Ха Трунг, сказав, що побічні ефекти після вакцинації – це нормальне явище, але вони частіше виникають у дітей, ніж у дорослих.

“Тих, у кого спостерігаються реакції або непритомність, потрібно розділити, щоб не виникло ланцюгової реакції”, – сказав Чинь.
ЦКЗ Тханьхоа поширив близько 117 000 доз вакцини Ковід-19 у 27 районах та містах. Було введено понад 56700 доз.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За останній тиждень троє дітей померли після вакцинації вакциною Pfizer Covid-19 у Бак Гіанзі, Ханої та Бінь Фуоке. Причину смерті було визначено як «надмірна реакція на вакцину».

Минулого тижня четверо робітників взуттєвої фабрики Kim Viet у Тханьхоа померли після вакцинації вакциною Vero Cell Covid-19, також через «надмірну реакцію».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Понад 120 школярів було госпіталізовано через вакцину Pfizer у В’єтнамі