facebook

Зеленський піде достроково, Україну очолить молодий політик, а на Росію чекає…: про що говорять карпатські мольфари

Зеленський піде достроково, Україну очолить молодий політик, а на Росію чекає розпад: про що говорять карпатські мольфари

Президент Володимир Зеленський не зможе завершити термін своєї каденції і раніше залишить посаду глави держави – таке несподіване і навіть сенсаційне передбачення зробила карпатська мольфарка Марія Цвилінів.

Ця новина викликала неабиякий інтерес серед українців – одні поставилися до пророцтва критично, інші ж згадали про попередження українських шаманів, що вже здійснилися. Х

то такі мольфари, що вони пророкували нашій країні в різні роки та які з прогнозів справдилися – розповідає OBOZREVATEL. Хто такі мольфари та чому їм вірять? Мольфари – маги, волхви, шамани та цілителі гуцульських земель Західної України, які працюють зі стихіями, світом духів, тварин та рослин.

З давніх-давен вони селилися в лісах і на околицях віддалених сіл Карпатських гір. Тихе самотнє життя допомагало їм глибоко відчути навколишній світ. Згідно з повір’ями, мольфари можуть впливати на погоду, займатися цілительством, передбачати майбутнє, тому в різні роки до них нерідко зверталися журналісти – щоб дізнатися про долю держави, політичні перспективи та розібратися в майбутньому України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі мольфарство поступово вироджується – кажуть, що справжніх мольфарів майже не лишилося. Останнім був Михайло Нечай, який умів зупиняти дощ та лікувати людей. А ще кажуть, що коли 2011 року його вбили, багато карпатських шаманів пішло в підпілля, побоюючись за своє життя. Але в горах усе ж таки є ті, хто наважується назвати себе мольфаром.

Багато з пророцтв уже збулося, включно зі втечею президента Януковича та війною на Донбасі. А багатьом, імовірно, ще доведеться здійснитися. Чи вірити українським провидцям, кожен вирішує сам. Але важливо пам’ятати: щоб вони не сказали, хід подій завжди можна змінити – саме так закінчуються всі прогнози мольфарів.

“Зеленський піде сам, а до влади повернуться старі політики” Нещодавнє пророцтво про долю президента прозвучало в ефірі програми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова. Марія Цвилінів, повороживши на тарілці з теплим воском, розповіла, що Володимир Зеленський не зможе завершити термін своєї каденції і раніше покине свою посаду. Ба більше, за словами жінки, політику загрожує серйозна небезпека аж до фізичної розправи.

“Хтось за Зеленським стежить і немає нікого, хто б міг його попередити, щоб він був уважний. Хтось може його побити, щось із його майна знищити. Він у небезпеці”, – зауважила мольфарка.

Марія зазначила, що президент – добра людина, але не може виконати все, що обіцяв до свого обрання. Саме це стане причиною, чому він не захоче “досиджувати” до кінця терміну.

“Шкода його, я хотіла б Зеленського побачити тут, у себе в гостях. Я б усе йому про нього розповіла, повідала майбутнє і дала хорошу пораду”, – підкреслила жінка.

Про майбутні вибори до Верховної Ради мольфарка сказала однозначно – команда Зеленського програє. А на їхнє місце прийде “стара” на чолі з жінкою, яка принесе Україні мир, добробут та процвітання. Знахарка впевнена, що українцям залишилося недовго почекати, лише 3-4 роки. Молодий лідер та коронакриза У лютому відома мольфарка Магдалена Мочіовські заявила, що Україну незабаром може очолити новий політик – молодий та не дуже відомий. Він стане саме тим лідером, який виведе країну з економічної та політичної кризи. Компанію лідеру також може скласти жінка – теж невідома та молода.

Провидиця також вважає, що війна на сході України продовжуватиметься, проте ситуація покращиться – території потроху почнуть повертатися під контроль Києва.

Знахарка також передбачила, що коронавірус не відступить – мутуватиме, і в результаті чого помре багато людей. Тиск на суспільство у вигляді карантину викличе бунти в усьому світі, в Україні – також. А це призведе до світової економічної кризи. Власне, у багатьох країнах це і відбувається.

Вторгнення з Криму та розпад Росії Щодо сьогоднішньої ситуації на кордонах України тривожний прогноз ще в лютому дав майстер Стефан Овен: “Коли закінчиться війна? Дата не готова ще. Я думаю, ще 5 років, не менше, ми будемо з цим жити. Можуть бути спроби вторгнення з території Криму, це я не відкидаю”.

А ось країні-агресору, за словами мольфара, треба готуватися до великих змін. “Якщо Україна стане вільною, то, я думаю, що ми побачимо дуже скоро розвал нашого великого сусіда. Розпад на маленькі князівства та занепад”.

Нелегку долю шамани пророкують і главі Кремля Володимиру Путіну: “Він не сам піде. Там будуть зміни. На політичній арені. Замінять його”, – говорила Магдалена.

“Убивство” Януковича та війна на Донбасі Найвідомішого українського мольфара звали Михайло Нечай. Влітку 2011 року його зарізав чоловік, який приїхав зі Львова. Згодом злочинця визнали шизофреником, хоча місцеві досі впевнені, що вбивство було замовне, можливо, навіть політичне.

“У вас у Києві якогось пана сьогодні висвятили на царя. Його уб’ють через три роки”, – сказав мольфар у день інавгурації Віктора Януковича. Ці слова провидець вимовив у 2010 році, а через три роки сталося повалення режиму президента.

Пророкував мольфар і дату своєї смерті – за рік у календарі обвів червоним 15 липня 2011 року. “За місяць до вбивства йому дзвонили люди, а він казав, що до 15 числа приймає. Це було при мені. Що має бути – того не уникнути”, – казала його односельчанка.
Мольфар Михайло Нечай

Також Нечай передбачав, що генофонд України намагатимуться знищити, а території розтягуватимуть на шматки. Серед зон найбільшого ризику він називав і схід України, де зараз триває війна. Бачив загрозу і з боку Румунії та Польщі, які нібито націлилися на Галичину.

“Нас на карті не буде, але це тимчасові явища. Упевнений, ще настане час, і Україна вже буде зовсім іншою країною. Україна вже була побудована, але розпалася на два табори, єдиний народ став ворогом сам собі, так зробила третя сторона”, – говорив він багато років тому.

А в посмертному пророцтві знаменитого карпатського мольфара говориться, що українці ще довго оговтуватимуться від Революції Гідності. Повинно пройти більше ніж п’ять років, щоб наша країна зміцніла в економічному плані.

“Навіть після зміни корупційної влади українцям доведеться ще довго і важко працювати, щоб поставити на ноги дітей та не збідніти остаточно”, – говорив мольфар.

Поділіться інформацією з іншими

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський піде достроково, Україну очолить молодий політик, а на Росію чекає…: про що говорять карпатські мольфари