facebook

Вчені розповіли про явні симптоми нового штаму коронавірусу: вони відрізняються від попередніх

Вчені розповіли про явні симптоми нового штаму коронавірусу: вони відрізняються від попередніх

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Голова медичної асоціації ПАР Анжеліка Кетзі в ефірі ВВС повідомила, що починаючи з 18 листопада вона почала помічати випадки, коли у пацієнтів проявлялися “незвичайні симптоми”, що відрізняються від тих, які бувають при штамі “Дельта”, передає УНН.

Цитата

“Все почалося з пацієнта у віці 33-х років. Він сказав мені, що останні дні відчуває надзвичайну втому. У нього біль в тілі і трохи болить голова”, – прокоментувала вона.

Кетзі додає, що в одного пацієнта “дерло в горлі”, але не було кашлю, він відчував смаки і запахи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Офіційна статистика показує, що майже три чверті випадків COVID-19, зареєстрованих в Південній Африці в останні дні, були ідентифіковані як Omicron.

“Я абсолютно впевнена, що у багатьох людей в Європі вже є цей вірус. Ми побачимо зростання випадків захворювання”, – попередила Кетзі.

“Omicron” в Україні

За словами секретаря Ради з нацбезпеки і оборони України Олексія Данилова, новий штам коронавірусу може з’явитися в Україні вже на цьому тижні.

У цей же час Україна стала другою країною в світі після Ізраїлю, в якому з’явилися інноваційні препарати для лікування і профілактики всіх штамів коронавірусу.

Протипатогенний засіб Sterisent “Санація + Антіковід” і Протипатогенний засіб Sterisent “Санація+Для дихальних шляхів” вже отримали сертифікацію класу II-a — повідомляють розробники.

Цитата

“Наші медичні вироби введені в обіг, тому їх легко можна придбати на сайті компанії http://sterisent.info/ і в аптеках. Разом з командою ми за допомогою одного з перевізників вирішили зробити безкоштовну доставку до дверей замовника. Це не тільки зручно, але і швидко. Тому що лікування треба починати з перших симптомів інфекції”, – наголосила директор компанії “Стерисент Ізраїль Україна” Інститут комплексних систем безпеки”, яка займалася розробкою цих медвиробів, Анастасія Калініна.

Історія розробки

Розробкою цих медичних виробів займалися фахівці на базі науково-дослідних інститутів Академії медичних наук України та Ізраїлю з липня 2019 року. Компанія “Стерисент Ізраїль Україна” Інститут комплексних систем безпеки” співпрацює з провідними науково-дослідними інститутами Ізраїлю та інститутами Академії медичних наук України. А всі основні дослідження проводить “Інституті громадського здоров’я ім. А.М. Марзєєва “Національної академії медичних наук України”.

Вчені пояснюють — медичні вироби Протипатогенний засіб Sterisent “Санація+Антіковід” і Протипатогенний засіб Sterisent “Санація+Для дихальних шляхів” у вигляді спеціального розчину застосовуються для лікування ранньої стадії і запобігають важкому вірусному захворюванню.

Згідно сертифікаційних документів, можуть використовуватися разом з кисневими концентраторами і апаратами ШВЛ. Ізраїльські науковці наголошують – медичні вироби можуть застосовуватися і як профілактика від захворювання коронавірусом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вчені розповіли про явні симптоми нового штаму коронавірусу: вони відрізняються від попередніх