facebook

Українця звинуватили у нападі на будинок “експрокурорки” Поклонської

У Росії заявили про затримання 58-річного мешканця Дніпропетровська.

Російська поліція затримала громадянина України біля будинку “експрокурорки” окупованого Криму Наталії Поклонської, яку Кремль відправив послом до острівної держави Кабо-Верди.

Про це повідомив Telegram- канал Mash з посиланням на інформацію від поліцейських.

У повідомленні йдеться, що 58-річного мешканця Дніпропетровська звинувачують в нападі на будинок, але не уточнюють, які саме дії вчинив українець.

Співробітники російської поліції прибули на виклик працівника служби охорони. Очевидно, в кримському обійсті Поклонської спрацювала сигналізація.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно Київський апеляційний суд надав дозвіл на затримання колишньої “прокурорки” анексованого Криму Наталії Поклонської, підозрюваної у державній зраді.

Довідка:

Наталія Поклонська стала “прокуроркою” Криму у квітні 2014 року. У жовтні 2018 року прокуратура Автономної республіки Крим оголосила Поклонській підозру в порушенні законів та звичаїв війни. Генеральна прокуратура України також склала їй підозру у незаконному позбавленні волі політв’язнів Олега Сенцова, Геннадія Афанасьєва, Олексія Чирнія та Олександра Кольченка.
9 квітня 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти колишніх високопоставлених чиновників і правоохоронців-зрадників, зокрема проти Наталії Поклонської.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українця звинуватили у нападі на будинок “експрокурорки” Поклонської