facebook

11-річна дівчинка народила від співмешканця матері та хоче назвати сина на честь батька

11-річна дівчинка народила від співмешканця матері та хоче назвати сина на честь батька

11-річна дівчинка народила від 46-річного співмешканця матері

На Закарпатті 11-річна дівчинка народила дитину від співмешканця матері. Юна мама вирішила назвати сина на його честь.

Так, стало відомо, що на Закарпатті в селі Гать 11-річна дівчинка Бьянка народила дитину від співмешканця своєї матері. З малюком зараз все в порядку і він знаходиться в лікарні. Пологи у малолітньої пройшли нормально, і її вже виписали додому. 11-річна дівчинка народила за допомогою кесаревого розтину малюка вагою 2 кг 500 г і зростом 49 см.

“Стан дитини в цілому нормальний, однак, враховуючи його малу вагу і такий екстраординарний випадок, ми направили його в обласну дитячу лікарню, де цілодобово чергує неонатолог”, – розповів Володимир Сагарда, завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням лікарні імені Бертолона Ліннера Берегівської міськради.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після пологів дівчинку відправили на лікування, адже вона заразилася коронавірусом. Зараз Бьянка почуває себе добре.

Спочатку мати Бьянки – Рита говорила, що її донька познайомилася на звалищі з 14-річним хлопчиком і це дитина від нього. Але пізніше з’ясувалося, що батько малюка – 46 річний співмешканець Рити. Жінка вже розірвала з ним стосунки.

Бьянка має намір назвати дитину на честь батька – Олександром. Він зараз не допомагає, тільки після пологів поповнив карту дівчинки на 700 гривень. Дівчинка зізналася, що раніше він постійно висилав із заробітків гроші.

Дівчинка розповіла, що близькість з Олександром була у неї за згодою, він її не ґвалтував. Водночас поліція оголосила підозру у зґвалтуванні 46-річному Олександру. Йому одягли браслет, щоб він не покинув Україну. Чоловікові загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.

Бьянка каже, що любить його і ні в чому не звинувачує. Сім’я дівчинки живе в скромному будинку і перебивається випадковими заробітками. У житлі проживає мати Рита зі співмешканцем Калманом, 17-річна Барбара з однорічним малюком і 11-річна Бьянка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

11-річна дівчинка народила від співмешканця матері та хоче назвати сина на честь батька