facebook

У Польщі помер відомий танцюрист з України, учасник шоу “Танців з зірками”. Просимо щирої молитви

У Польщі помер відомий танцюрист з України. Просимо щирої молитви


Танцюрист вищого класу, актор, учасник польського шоу “Танців з зірками” родом із України Жора Корольов помер у Польщі.<
Про це повідомила його партнерка по танцю Евеліна Батор у своєму Інстаграмі вчора увечері, передає Yavp.pl.

Корольову було лише 34 роки. Причини смерті не розголошуються, але, за неофіційними даними видання Super Express, це могло бути запалення серцевого м’яза. У день смерті танцюрист був дуже зайнятий, мав йти на тренування. Йому стало зле вдома, де його знайшла дівчина. Викликали “швидку”, але, незважаючи на реанімаційні заходи, українець помер.

Біографічна довідка. Жора Корольов народився 6 жовтня 1987 року в Одесі. Займатися танцями почав у 8 років. У 15 років виїхав до Німеччини, звідки у 2003 році переїхав до Польщі.

Корольов представляв вищий міжнародний “S” клас з латиноамериканських та стандартних танців. Знявся у “Танцях з зірками” на TVN (2007-2008) і в “Танцях з зірками” на Polsat (2016-2017).

Крім успіху в танцях, Жору можна було побачити в популярних серіалах «Egzamin z życia» або «Pierwsza miłość», в програмі «Jak oni śpiewają», у фільмі «Kochaj i dance» та в серіалах «Niania» та «Ojciec Mateusz».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі помер відомий танцюрист з України, учасник шоу “Танців з зірками”. Просимо щирої молитви