facebook

12-річний хлопчик у Полтаві допоміг врятувати рибалку, який провалився під кригу (відео)

У Полтаві завдяки реакції хлопчика вдалося оперативно врятувати рибалку, який провалився під лід і тонув у воді. 12-річний Іван побачив чоловіка в біді та подзвонив до поліції, повідомивши про подію.

Про це переда прес-службі патрульної поліції Полтавської області.

Інцидент стався на водоймі недалеко від вулиці Сільськогосподарської. Школяр знаходився вдома і побачив з вікна чоловіка, який борсався у ставку.

“Щойно рибалка на ставку провалився під кригу та тоне, потрібна ваша допомога”, – повідомив на спецлінію “102” схвильований Іван.

Екіпаж екстрено прибув на виклик. Там патрульні Андрій Бондар і Аліна Пашко кинулися на допомогу до рибалки, якому інший небайдужий полтавець вже кинув гілки, щоб той міг за них зачепитися і вибратися з крижаної води на берег.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так спільними зусиллями замерзаючого чоловіка і вдалося врятувати. Правоохоронці допомогли йому дістатися до службового авто, зняти мокрі речі та закутали термоковдрою та курткою.

Також вони викликали карету “швидкої”, і медики, які прибули, госпіталізували чоловіка.

“Дякуємо Івану за вчасний виклик поліції, а патрульним за професійні та злагоджені дії. Закликаємо громадян не виходити на тонкий лід, адже це небезпечно для життя”,- йдеться в публікації.

Відео: у Полтаві врятували рибалку, який на ставку провалився під лід

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

12-річний хлопчик у Полтаві допоміг врятувати рибалку, який провалився під кригу (відео)