facebook

5 якостей ідеальної майбутньої дружини

Ви і ваш чоловік – одна команда, тому покажіть йому, що з вас вийде відмінний командний гравець.

Далеко не всі дівчата поспішають зараз вийти заміж, приділяючи більше уваги кар’єрі, подорожам і собі. Але, так само чи пізно бажання стати дружиною свого коханого чоловіка виникає і тоді виникає питання “як стати ідеальною дружиною”.

Успіх полягає в тому, щоб почати позиціонувати себе як його майбутня дружина. Вам слід підкреслити в собі ті риси, які притаманні ідеальним дружинам.

Вам зовсім не потрібно змінюватися і ставати кимось іншим. Все що вам потрібно – стежити за тим, щоб ваші сильні сторони були вашою перевагою.

Вашій увазі п’ять якостей ідеальної майбутньої дружини:
1. Проводьте з ним багато часу

Цілком природно, що зі своїм майбутнім чоловіком ви будете проводити багато часу разом. Покажіть своєму чоловікові прямо зараз, що ви готові проводити з ним стільки свого вільного часу, скільки можливо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Відкрийтеся йому
Покажіть своєму чоловікові, що не боїтеся бути вразливою поруч з ним і не закриваєтеся від нього. Постарайтеся бути з ним відкритою настільки, наскільки можливо.

3. Намагайтеся відповідати його очікуванням
Доведіть йому, що думаєте не тільки про себе, але також і про його потреби та очікування.

4. Мотивуйте його розвиватися
Надихайте і мотивируйте його ставати кращим. Змушуйте його проявляти тільки свої найкращі якості. Покажіть йому, що ви саме та жінка, яка зможе підтримати його в найважчі моменти.

5. Дозвольте йому бути самим собою
Поважайте його індивідуальність. Покажіть йому, що любите його саме таким, яким він є і що йому ніколи не варто змінюватися.
Ви завжди повинні бути чесними один з одним. Ви і ваш чоловік – одна команда, тому покажіть йому, що з вас вийде відмінний командний гравець.

Тим часом психолог пояснив стереотип про полігамію чоловіків і моногамію жінок. Як приклад Михайло Лабковський привів поведінку тварин – моногамні тварини в природі живуть з одним партнером все життя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 якостей ідеальної майбутньої дружини