facebook

Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку

Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку


Працівники поліції Закарпатської області розслідують факт загибелі неповнолітнього хлопця із Рахівського району, який зник 5 січня під час паводку.

Як передає Укрінформ, про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

“Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини загибелі підлітка”, – йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що 5 січня, близько 21:30 до поліції Рахова надійшло повідомлення про зникнення 13-річного жителя селища Кобилецька Поляна.

Правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік разом з дитиною повертався із лісу додому на підводі, при перетині річки стрімкий потік води почав розбивати підводу, у результаті чого місцеві жителі опинилися у воді. Чоловік доплив до берега, а хлопчик зник у воді.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Спочатку чоловік намагався самотужки розшукати хлопця, але, коли пошуки не дали результатів, звернувся до лісника, який і повідомив про подію екстрені служби.

“Поліцейські разом з рятувальниками та небайдужими громадянами негайно розпочали пошуки дитини. Сьогодні, 7 січня, тіло хлопчика без ознак насильницької смерті виявили неподалік берега річки, за 10 км від місця зникнення”, – поінформували у поліції.

Правоохоронці у рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини смерті підлітка.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті 5 січня утворився паводок внаслідок інтенсивних опадів та танення снігу в гірській частині області. Під час паводку у р. Крайня впав 13-річний хлопчик Богдан Щерба.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку