facebook

«Його дні пораховано»: мольфарка розповіла про хворобу Путіна, та другий строк Зеленського

«Його дні пораховано»: мольфарка розповіла про хворобу Путіна та другий строк Зеленського

Магдалена Мочіовські заявила, що президента Росії рятують 13 сибірських шаманів

У президента Росії Володимира Путіна давно виявили серйозне онкологічне захворювання, але його «заряджають» люди, які мають магічні здібності. Про це «Апостроф TV» розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

За її словами, на президента країни-агресорки працюють 13 сибірських шаманів, котрі мають справу із природніми стихіями та демонічними істотами. Вони захищають особисте життя та здоров’я Путіна.

«У нього онкологія, він серйозно хворий, але шамани – це люди, які добре знаються на лікуванні травами, настоянками, можуть своєю енергетикою підзаряджати хвору людину. І ця людина стає на ноги. Його витягують, але це не вічно», – розповіла Магдалена Мочіовські.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами мольфарки, Путін розуміє, що його дні пораховано, він це відчуває, однак прагне світового панування.

«Людина прагне заволодіти світом. І грає у шахи. Не тільки з нами, а з Європою. І, на жаль, шахівниця – це наша територія (Україна, – ред.), на якій він грає з Америкою, з НАТО у шахи. Але зараз передпатова ситуація у Путіна», – заявила мольфарка. Також радянський розвідник, майор КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець розповів, що президент РФ Володимир Путін, ймовірно, хворіє на рак. Зараз він підтримує здоров’я за допомогою терапії.

Нагадаємо, Швець також розповів, що президент Росії Володимир Путін боїться свого найближчого оточення, у якого в розпорядженні є і «Новачок», й інші речі. Тому він дуже часто з собою на публічні заходи та зустрічі носить закриту чашку.

Другий строк Зеленського: карпатська мольфарка зробила прогноз 

Магдалена Мочіовські наголосила, що спершу визначитися повинен сам президент

Володимир Зеленський відбуде свій президентський термін повністю. Такий прогноз у ефірі «Апостроф TV» зробила карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

За словами мольфарки, вона передбачала, що Зеленський виграє вибори, та водночас бачила – йому буде непросто.
«Шлях його буде тернистим, важким, він ніколи не був у політиці, тож постійно зустрічатиме перепони. Але це такий шлях, який він вибрав. Наш президент – людина з характером, він харизматичний, енергійний, цілеспрямований. Він не відступить», – похвалила главу держави Магдалена Мочіовські.

Що ж до того, чи балотуватиметься нинішній президент на другий термін, знахарка зауважила, що він сам ще не вирішив, тож на це запитання важко відповісти.

«Я так передбачаю, що так», – сказала мольфарка.

Нагадаємо, раніше карпатська мольфарка у програмі Дмитра Комарова «Світ навиворіт» зробила гучну заяву про те, що президент Володимир Зеленський не добуде своєї каденції, а його політсила програє наступні вибори.

Також Зеленський зізнався, що родина проти другого терміну, але це його не зупинить.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Його дні пораховано»: мольфарка розповіла про хворобу Путіна, та другий строк Зеленського