facebook

Затримали можливого вбивцю Габріелли Яцкович: подробиці загадкової загибелі жінки

Вона не виходила на зв’язок із 30 грудня. Поліція розпочала пошуки 10 січня

На Закарпатті зитримали ймовірного вбивцю 36-річної Габріелли Яцкович. Ним виявився житель Виноградівського району, з яким у дівчини були стосунки.

Про це Новини.LIVE розповіло джерело у правоохоронних органах.

Габріеллу задушили?
Відомо, що спершу дівчину вдарили по потилиці і ймовірно, що задушили. Адже її тіло знайшли із мішком на голові на горищі будинку, де доти жила мама Габріелли.

“Виявилося, що це її коханець. У нього вилучили її мобільний телефон, через який його і знайшли, запеленгувавши його. За попередніми даними, Габріелла хотіла, щоб він жив із нею, погрожувала розповісти про їхні стосунки його дружині. Між ними виник конфлікт, він розлютився і наніс удари. Чоловіка затримали, він вже поміщений в ізолятор по 208 статті. Все визнав”, — розповіло джерело.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що кажуть у поліції
У поліції Закарпаття Новини.LIVE підтвердили лише той факт, що тіло вбитої Габріелли Яцкович знайшли ввечері 12 січня.

“Можемо офіційно підтвердити, що поліція знайшла тіло Габріелли Яцкович. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, однак нічого коментувати не можемо. Адже будь-яка інформація, яка стосується безпосередньо слідства, може йому нашкодити”, — уточнили у пресслужбі відомства.

Жінка не виходила на зв’язок із 30 грудня
Нагадаємо, що першою тривогу про зникнення Габріелли забила Надія Юрочкіна, написавши 10 січня на своїй сторінці у Facebook пост про зниклу подругу. За її словами, телефон Габріелли недоступний ще з 1 січня, востаннє у соцмережах вона була аж 30 грудня.

На пост Надії у коментарях відгукнулася одна зі знайомих Габріелли — Андріана, зазначивши, що спілкувалася з нею 4 січня в одній із соцмереж. Дівчина сказала, що відпочиває у Єгипті. Ще один її знайомий Міклос додав, що зі слів Габріелли, вона поїхала на 14 днів, але коли має повернутися додому не сказала.

Залишила без нагляду улюбленця пса Барбоса
Габріелла начебто надіслала кілька знімків із відпочинку, але її самої немає на жодному із них. Товариші перевірили фото через пошуковик і виявилося, що вони датовані ще 2019 роком. Окрім того, дівчина не вийшла на роботу і нікого про це не попередила. Але найголовніше, вона залишила вдома без нагляду свого пса, якого любить чи не найбільше у світі, — додала Новини.LIVE знайома Габріелли, яка попросила не називати її імені.

“Ми колись разом працювали із Габріеллою. Знаю, що недавно у неї померла мама, батька не стало вже давно. Вона зовсім сама, не має ні дітей, ні чоловіка. Є пес Барбос і вона би ніколи в житті його самого не залишила. Дуже любить собак. І роботу би не залишила, вона дуже відповідальна, щоб не вийти і не попередити про це нікого. Якщо зіставити і собаку, і роботу, то такого просто не може бути, щоб вона залишила їх без попередження”, — наголосила жінка.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Затримали можливого вбивцю Габріелли Яцкович: подробиці загадкової загибелі жінки