facebook

Лікування «Омікрон»-інфекції вдома: що потрібно мати у сімейній аптечці. Рекомендації німецьких лікарів з Інституту Роберта Коха.

Лікування «Омікрон»-інфекції вдома: що потрібно мати у сімейній аптечці

Вважається, що зараження Омікроном викликає інфекцію щодо м’якої форми з «простудними» симптомами, такими як кашель, лихоманка, нежить, першіння в горлі. Також можливі головні болі та болі в тілі, втрата апетиту, нудота, діарея.
Зниження гостроти хвороби призвело до того, що більшість випадків Омікрон-інфекції тепер успішно підлягають домашній терапії – вони потребують симптоматичного лікування, пише medikforum.ru.

Щоб боротися з помірними симптомами та покращити своє самопочуття, в аптечці вдома слід мати деякі атрибути та засоби. Які саме розповіли лікарі з Інституту Роберта Коха (Німеччина).
Клінічний термометр.

Жарознижувальний препарат (наприклад, парацетамол)

Знеболювальне (наприклад, ібупрофен).

Назальний спрей (переважно фізіологічний розчин).

Засіб від кашлю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чай або льодяники з шавлії: допомагають при болю в горлі та кашлі.

Досить носових хусток.

Як допомогти собі при зараженні Омікроном?

Відпочинок. Медики радять хворим відпочивати та не перевтомлювати свій організм, відмовитися на якийсь час від спорту.
Лікування симптомів. Ібупрофен допомагає при головних болях та болях у тілі. При нежиті краще використовувати назальний спрей з натуральним сольовим розчином. Полоскання горла розчином шавлії або сольовим розчином допомагає при болю у горлі.

Стежити за температурою. Невелике підвищення температури до 39 градусів знижувати не потрібно – такий жар допомагає організму боротися із хвороботворними мікроорганізмами, що гинуть у середовищі вище 37 градусів.

Температура понад 39 градусів говорить про пропасницю. За таких показників можна використовувати парацетамол, холодні компреси.
Якщо температура тіла піднімається вище 40 градусів за Цельсієм або лихоманка тримається довше за два-три дні, потрібно обов’язково звернутися до лікарів.

Пити воду. Лікарі рекомендують: на кожен градус температури вище 37 організму щодня потрібно від половини до одного літра рідини, переважно чистої води.

Вітаміни та мінерали. У період хвороби важливо добре харчуватися: організм має бути забезпечений необхідними вітамінами і мінералами. Тим, хто страждає на втрату апетиту і не може нормально їсти, будуть непотрібні препарати з вітаміном С і цинком.
Коли потрібен лікар

При погіршенні симптомів лікування Омікрон інфекції вдома продовжуватись не повинно – у цьому випадку потрібно обов’язково звернутися до лікаря.

Що означає погіршення симптомів:

Виникають проблеми із диханням, сильна задишка.

Відчувається запаморочення.

Шкіра набуває синій відтінок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лікування «Омікрон»-інфекції вдома: що потрібно мати у сімейній аптечці. Рекомендації німецьких лікарів з Інституту Роберта Коха.