facebook

Прогноз погоди на 3 лютого: в Україні сніжитиме, температура до -12 градусів

Синоптики повідомляють про хмарність.

У четвер, 3 лютого, в Україні похолодає, стане більш морозно.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики повідомляють про хмарність. На сході та південному сході – помірний мокрий сніг та дощ. На заході та півночі – невеликий сніг. На решті території України буде без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. У зхідних областях пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Вночі температура повітря опуститься до 1-6 градусів морозу. Вдень температура повітря буде близько нуля. На сході та півдні вночі від 3 градумів тепла до 2 градусів морозу, а вдень 1-6 тепла. У Карпатах протягом доби буде холодно: 7-12 градусів морозу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві 3 лютого буде хмарно з проясненнями. Вночі – без істотних опадів, а вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Швидкість південно-західного вітру 7-12 м/с. Вночі температура повітря 1-3 градусів морозу. Вдень на стовпчиках термометрів – близько нуля.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на зиму 2021-2022 рр. в Україні та повідомили, що вона буде теплішою за попередні, а найбільш аномально теплим стане січень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Прогноз погоди на 3 лютого: в Україні сніжитиме, температура до -12 градусів