facebook

Дніпровський стрілець Рябчук відмовився від усіх своїх свідчень. Фото

Артемій Рябчук, який 27 січня розстріляв п’ятьох людей на “Південмаші” у Дніпрі, відмовився від усіх своїх показань у цій справі. Раніше під час судового засідання щодо обрання йому запобіжного заходу він визнав свою провину і попросив відправити його до СІЗО.

Крім того, за інформацією джерел OBOZREVATEL, Рябчук відмовився від послуг державного адвоката Ігоря Степанова та уклав договори з приватними – Денисом Гордєєвим та Тамілою Ульяновою. Заяву про відмову від показань опублікувала на своїй сторінці у Facebook Лада Соколова, вона є учасником групи допомоги у справі дніпровського стрільця.

“Я офіційно відмовляюся від усіх показань та висловлювань, наданих мною раніше, як даних мною із застосуванням засобів психологічного тиску та у стані сильного душевного хвилювання”, – сказано в документі.

На своїй сторінці у Facebook Ульянова підтвердила, що разом із Гордєєвим вони є єдиними адвокатами Рябчука. Вона звернулася до ЗМІ із проханням не поширювати неперевірену інформацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Незважаючи на всі відомі та невідомі обставини та нюанси справи, висловлюємо щирі співчуття сім’ям загиблих”, – написала вона.

За інформацією джерел OBOZREVATEL, Ульянова була одним з адвокатів, які представляли інтереси потерпілих у справі про вбивство Ірини Ноздровської. Дениса Гордєєва підозрювали в убивстві співробітника СБУ Віктора Мандзика у 2015 році у Волновасі Донецької області. З 2015 року він перебував під вартою, проте 7 травня 2019 року суд змінив запобіжний захід і відпустив його під домашній арешт.

Нагадаємо:

трагедія сталася 27 січня близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу. До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Нацгвардії відкрив вогонь із автоматичної зброї.

В результаті четверо військовослужбовців та одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ятеро отримали поранення. Стрілець з автоматичною зброєю втік із місця злочину.

Артемія Рябчука було затримано у місті Підгородне. Виявилося, що він сам вийшов на зв’язок із правоохоронцями. У мережі з’явилося кілька відео, зокрема з розповіддю Рябчука про те, як він учинив злочин. Йому оголосили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дніпровський стрілець Рябчук відмовився від усіх своїх свідчень. Фото