facebook

Перестаралися: топ-5 “фотоляпов” зірок на обкладинках культових глянців

Зарубіжні зірки ведуть запеклу боротьбу з глянцем за своє право виглядати природними на обкладинках журналів. Однак фотографи і ретушери досить часто перетворюють артистів світової величини в неприродних “ляльок”.

До числа жертв “фотошопу” нещодавно приєдналася актриса Елізабет Олсен, яка не змогла дізнатися саму себе на обкладинці журналу Empire. Актриса підкреслила, що на фотографії вона виглядає зовсім не схожою на саму себе.
Так, в травні 2018 року на екрани вийде новий фільм всесвіту Marvel – “Месники: війна нескінченності”. Елізабет в картині дісталася одна з головних ролей – мутанта на ім’я Червона Відьма. Візажисти і фотографи змінили її до невпізнання, зовні додавши, до того ж, кілька років.
Так, в травні 2018 року на екрани вийшов новий фільм всесвіту Marvel – “Месники: війна нескінченності”. Елізабет в картині дісталася одна з головних ролей – мутанта на ім’я Червона Відьма. Візажисти і фотографи змінили її до невпізнання, зовні додавши, до того ж, кілька років.

Відзначимо, історії, коли зірки не впізнають себе на сторінках глянцю після втручання дизайнерів, відбуваються досить часто. Зірок обурюють надмірні старання ретушерів зробити їх ідеальними – шкіра стає надто рівною, а пропорції фігури виглядають абсолютно неприродно. У такі історії свого часу потрапляли Демі Мур, Авріл Лавін, Кірстен Стюарт і багато інших.

Відома співачка Леді Гага на обкладинці журналу Vogue насилу нагадує живу істоту. Більш того, на знімку вона зовсім не схожа на саму себе, а її фігура виглядає занадто неприродно.

Невміла обробка фото для обкладинки глянцевого журналу “відрізала” частину тіла актриси Демі Мур.

Фотографи, які знімали співачку Авріл Лавін для обкладинки чоловічого журналу MAXIM допустили помилку,через яку права рука артистки виглядає досить дивно.

На перший погляд немає нічого незвичайного в цьому фото. Але якщо придивитися, то глядач розуміє, що ліва рука Кірстен Стюарт магічним чином зникла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перестаралися: топ-5 “фотоляпов” зірок на обкладинках культових глянців