facebook

Експерти назвали п’ять неочікуваних симптомів Омікрону

Експерти назвали п’ять неочікуваних симптомів Омікрону


Британське видання Express опублікувало матеріал про п’ять неочікуваних симптомів Омікрону, про які попереджають експерти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Express.

Британські експерти в рамках дослідження ZOE назвали ще п’ять симптомів, окрім високої температури та болю в горлі. Зокрема вони вказують на наступні симптоми, які можуть спостерігатися при зараженні новим штамом коронавірусу.

По-перше, це висипи на шкірі (кліматичний гіпергідроз), які можуть спостерігатися будь-де на тілі, найчастіше на руках, ступнях та на ліктях. По-друге, це зудіння, яке супроводжує висипи. Третьою ознакою хвороби може бути запалення шкіри на пальцях ніг, які можуть сильно червоніти. Четвертим симптомом, на думку експертів, є сухі або потріскані губи, а п’ятим – плями на шиї.

Видання відзначає, що більшість цих симптомів стосується проблем зі шкірою, на що часто не звертають увагу, говорячи про ознаки COVID-19.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв Укрінформ, американський мільярдер і філантроп Білл Гейтс заявив, що Омікрон змінить підхід до COVID-19, який відтепер стане чимось на кшталт сезонного захворювання.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Експерти назвали п’ять неочікуваних симптомів Омікрону