facebook

Лікарі назвали симптоми нового подваріанта Омікрона

У дослідженні повідомляється, що Omicron BA.2 стійкий до деяких видів лікування та більш стійкий до вакцинного імунітету.

Новий подваріант Omicron BA.2 може викликати «серйозніше» захворювання.

Було встановлено, що варіант BA.2 викликає більш важку інфекцію, ніж вихідний штам коронавірусу.

Дослідники з Токійського університету в Японії спостерігали це у заражених хом’яків. “Невидимий” варіант був здатний викликати сильне пошкодження легенів у тварин.

На підставі повідомленнях лікарів та пацієнтів з різновидом коронавірусу, ось повний список симптомів:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

першіння у горлі;
легкі болі у м’язах;
екстремальна втома;
сухий кашель;
нічна пітливість;
нежить;
головний біль;
міалгія (м’язовий біль);
втрата апетиту;
діарея.
Раніше редакція Курсора повідомляла, що лікарі заявили, що майже половина населення Ізраїлю заразилася Омікроном. В Ізраїлі було зареєстровано 2,2 мільйона підтверджених інфекцій «Омікрон», але епідеміологи підрахували, що фактична кількість випадків була набагато вищою — близько 4,5 мільйонів, що становить майже половину населення Ізраїлю.

Крім того, наш портал писав, що лікарі назвали групу людей, яка має найменші шанси підхопити тривалий COVID-19. Люди, які отримали одну або дві дози вакцини від COVID-19, мають меншу ймовірність розвитку симптомів тривалого коронавірусу після інфікування.

Ще нагадаємо, що вчені розповіли про небезпеку нового підвиду штаму Омікрон. Деякі вчені переконані, що імунітет до варіанта Омікрону BA.1 пом’якшить та захистить людей від інфекції новим варіантом BA.2 у найближчому майбутньому. Інші вважають, що BA.2 «заслуговує на статус варіанта, що викликає занепокоєння».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лікарі назвали симптоми нового подваріанта Омікрона