facebook

Відмова від Криму і НАТО. Путін оголосив Україні ультиматум

Відмова від Криму і НАТО. Путін оголосив Україні ультиматум

Одним із головних пунктів вимог Путіна є демілітаризація України

Президент РФ Володимир Путін в черговий раз виступив з ультиматумами на адресу України. Путін каже, що Україна має визнати анексію Криму та відмовитися від перспективи членства в НАТО. Таким чином, на думку російського диктатора, станеться «відновлення дипломатичних відносин».

Свої заяви Путін озвучив на пресконференції, відповідаючи на запитання журналістки про передумови відновлення дипломатичних відносин між Україною та Росією

«Ці питання ми обговорювали в ході зустрічей з нашими європейськими партнерами і, власне кажучи, з нашими американськими партнерами ми теж говорили про це не один раз. По-моєму, публічно це не звучало, але я скажу. Природно, питання звучить, що ж з обох сторін або з боку Києва має статися, щоб ситуація, на нашу думку, вважалася врегульованою в довгостроковій європейській перспективі, і щоб ми могли жити спокійно… Ну я вам цю страшну розкрию – перше, що необхідно зробити всім, це визнати волевиявлення людей, які проживають у Севастополі та в Криму», – зазначив Путін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Путін також підкреслив, що другою вимогою є те, щоб Україна сама відмовилася від вступу до НАТО і реалізувала ідею нейтралітету.

І остання, за його словами, вимога – демілітаризація України. Водночас він додав, що вирішення проблеми Донбасу вже «стало неактуальним».

Нагадаємо, сьогодні Рада федерації РФ дала Путіну право використовувати російські війська за кордоном.

Також Путін заявив про визнання «ЛДНР» в межах Луганської та Донецької областей. При цьому він заявив, що розраховує, що всі спірні питання будуть вирішені в ході переговорів між владою України і ватажками «ЛДНР».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відмова від Криму і НАТО. Путін оголосив Україні ультиматум