facebook

Вбито окупанта, який на Київщині зґвалтував жінку, а її чоловіка застрелив,- ЗМІ

Його знешкодили захисники.

Через Інтерпол його оголосять в міждержавний розшук. Якщо він живий, йому загрожує довічне, інформує Нацполіція.

«За оперативною інформацією покидька було ліквідовано військовими України […]. Втім, щоб підтвердити це чи спростувати дану інформацію, потрібно провести процесуальні слідчі дії. Ми маємо пересвідчитись в тому, що потвора, яка познущалась над українською дівчиною не уникне відповідальності в разі якщо ще залишилась живою», — заявили в поліції.

Наразі ґвалтівнику заочно оголосили про підозру.

Нагадаємо, в селі Богданівка Броварського району окупант вдерся до приватного будинку та застрелив господаря. Після цього п‘яний росіянин разом зі своїм співслужбовцем неодноразово ґвалтував дружину вбитого мирного мешканця, при цьому погрожуючи їй насильством та зброєю. Навіть погрожував її малолітній дитині, яка була разом з потерпілою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він здійснив наругу над 34-річною дружиною вбитого. Статевий злочин окупант чинив неодноразово, при цьому погрожував жінці та її малолітній дитині розправою”, – йдеться у повідомленні поліції.

Раніше історію про звалтування на початку березня розповів шоумен Андрій Джеджула. Він оприлюднив імя окупанта – це офіцер армії РФ Михайло Романов. На оприлюднених фото з мережі у нього є дружина та дві малолітні дочки.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вбито окупанта, який на Київщині зґвалтував жінку, а її чоловіка застрелив,- ЗМІ