facebook

Український генерал запропонував себе в обмін на звільнення дітей з Маріуполя

Український генерал поліції В’ячеслав Аброськін, який очолював поліцію в Маріуполі з 2014 по 2018 роки, запропонував російським окупантам себе в обмін на звільнення дітей, які зараз заблоковані в місті.

Наводимо текст його заяви:

“UPD: після публікації мені пишуть багато людей. Наразі вже є офіцери, хто готовий разом однією командою рятувати дітей і потім також разом здатися у повний.

Ще до початку війни я обіцяв жителям міста, що у разі війни разом із «Азовом» захищатиму Маріуполь. Так вийшло, що війну я зустрів в Одесі, чомусь був упевнений, що саме цей напрямок важливий для російських окупантів, але я помилився.

Сьогодні у повністю зруйнованому місті залишилося багато дітей, яких, якщо не врятувати зараз, вони загинуть найближчими днями, час уже йде на години.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звертаюся до російських окупантів – дайте можливість вивезти дітей із Маріуполя, замість ще живих дітей пропоную себе.

Так, я прошу впустити мене до Маріуполя для збору дітей та організації їхнього вивезення. Мені потрібно три дні у місті. На останньому блокпості під час зворотного проїзду з дітьми здаюся в полон.

Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 року організовував протидію проти вас на Донеччині.

Я включений у ваші списки санкцій.

Я перебуваю у вашому розшуку.

Ви організували замах на мене, щоб усунути.

Десятки ваших були вбиті, а тисячі ваших посібників були затримані за моєї участі.

Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку «Азов».

Це моя особиста ініціатива.

Моє життя належить мені одному і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються у Маріуполі”, – зазначив В’ячеслав.

Чимало людей мають сумніви у тому, що генерал вчиняє правильно. Спроби домовленостей з російськими окупантами поки що ще жодного разу не були успішними. Вони просто не виконують з свого боку умов, на які погоджувалися напередодні. Тому більшість українців остерігаються, що, захопивши генерала поліції, вони не відпустять і дітей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Український генерал запропонував себе в обмін на звільнення дітей з Маріуполя