facebook

Окупанти змінюють стратегію: у МВС розповіли, що чекає на Україну найближчим часом

Окупанти змінюють стратегію: у МВС розповіли, що чекає на Україну найближчим часом
Окупанти наприкінці березня завдали ударів по нафтобазах у Львові, Дубні та Луцьку. Зважаючи на це, можна говорити про зміну стратегії бойових дій РФ

У Москві все чіткіше розуміють, що наземна операція в Україні зазнала невдач. У зв’язку з цим Росія намагатиметься змінювати стратегію бойових дій в Україні. Тепер головний акцент буде зосереджено на ракетному обстрілі території України. Як повідомляє портал “Коментарі”, таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник голови МВС Вадим Денисенко.

Радник голови МВС зазначив, що прицільні удари окупантів по нафтобазах у Львові, Дубні та Луцьку говорять про те, що ворог змінює стратегію. Вадим Денисенко вважає, що подібні обстріли можуть почастішати і до ударів по нафтобазах можуть додатись обстріли продуктових складів. Вся проблема для Росії в тому, що на суші не вдається досягти поставлених завдань. ВСУ зуміли за час війни вивести понад третину батальйонно-тактичних груп, яких Путін кинув у війну проти України. Також Вадим Денисенко зазначив, що росіяни залишають спроби атакувати на підступах до Києва, але місцева тероборона дає гідну відсіч окупантам. Ворог продовжує вести активні наступальні дії на сході України в Ізюмі, Маріуполі. Це один із найважливіших для росіян напрямків, де вони намагаються наступати та задіювати всі свої сили та ресурси.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Окупанти змінюють стратегію: у МВС розповіли, що чекає на Україну найближчим часом