facebook

Що мають на увазі жінки, коли кажуть, що хочуть “справжнього” чоловіка!

Це зовсім не означає, що ми хочемо того, хто за все платить, кожен день приходить додому з букетом троянд або ставить нас на п’єдестал…

Коли ми говоримо, що хочемо «справжнього чоловіка», це зовсім не означає, що ми хочемо того, хто за все платить, кожен день приходить додому з букетом троянд або ставить нас на п’єдестал, сам робить всю роботу по дому.

Все, чого ми хочемо від «справжнього чоловіка», — це чесної людини, яка відноситься до нас з такою ж любов’ю і повагою, як до себе.

Справжній чоловік в розумінні жінок

Ось чого ми насправді хочемо:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1. Чоловіка, який любить нас в нашому гіршому вигляді, а не в найкращому

Звичайно, ви будете любити нас, коли ми виглядаємо краще всього. Так може кожен. Але справжній чоловік бачить крізь бездоганний макіяж і неймовірний гардероб – він бачить особистість. Так що, коли ми встаємо з ліжка зі скуйовдженим волоссям, неприємним диханням і в розтягнутій піжамі, справжній чоловік все одно буде вважати нас найпрекраснішою дівчиною в світі.

2. Чоловіка, який розуміє і приймає прості людські потреби

Ми можемо бути різної статі, але ми всі люди. Так що якщо ви ходите в туалет, то вгадайте, що? Ми теж. Справжній чоловік не буде думати, що ми, як люди, не робимо прості людські речі. І так як ми жінки, у нас ще є місячні. І справжній чоловік розуміє, що це природно і не так вже гидко.

3. Чоловіка, який буде любити наших домашніх улюбленців

Якщо ви навіть не намагаєтеся порозумітися з нашими котами або собаками, ви не справжній чоловік. Справжній чоловік зрозуміє, наскільки важливі для нас ці тварини.

4. Чоловіка, який знає, що нам не потрібний захист, але все одно пропонує його

Справжній чоловік розуміє, що нас не треба рятувати. Що ми не безпорадні, що ми можемо про себе подбати. Справжній чоловік знає, поважає і радий запропонувати захист, просто на всяк випадок.

5. Чоловіка, який захоплюється нашою силою в різних ситуаціях

Сила і незалежність відлякує хлопчиків, тому що вони бояться бути не потрібними. Справжній чоловік захоплюється силою і незалежністю жінки, тому що знає, що це зробить їх відносини краще.

6. Чоловіка, який поважає інших людей

Коли ми бачимо, що чоловік звертається з офіціантами або обслуговуючим персоналом з добротою і повагою, ми знаємо, що це справжній чоловік. Такого ставлення гідна кожна людина.

7. Чоловіка з відкритим мисленням

Чоловік з закритим мисленням навряд чи зміниться, йому важко пристосовуватися до нових ситуацій, він жалюгідний в цілому. Коли у людини відкрите мислення, вона готова вчитися. Вона набуває досвід. Вона проживає моменти.

8. Чоловіка, який не хоче нас змінювати

Справжній чоловік буде любити нашу душу так само, як і тіло, так що коли наше тіло почне змінюватися з віком, материнством, його любов не зменшиться.

P. S. І пам’ятайте, лише змінюючи свою свідомість – разом ми змінюємо світ!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що мають на увазі жінки, коли кажуть, що хочуть “справжнього” чоловіка!