facebook

Коли помре Путін: у мережі пригадали пророцтво Нострадамуса

Коли помре Путін: у мережі пригадали пророцтво Нострадамуса

Знаменитий французький астролог, лікар, алхімік та оракул Нострадамус (справжнє ім’я Мішель де Нотрдам) передбачив смерть президента Росії Володимира Путіна. Пророцтва Нострадамуса вже передбачали низку важливих світових подій.

Про це повідомляє болгарське видання “Факти”. Опубліковані Нострадамусом передбачення засновані на критичній астрології, яку він пояснює як астрологію судження чи оцінки події.

Він вивчав астрологію разом із різними окультними науками та комбінував їх, щоб робити свої передбачення. Пророцтва Нострадамуса виражені у віршах, які називають чотиривіршами. Багато його пророцтв, такі як прихід до влади Адольфа Гітлера і Друга світова війна, виявилися правдою.

Загалом Нострадамус написав 6338 пророцтв, багато з яких вже справдилися. Його прогнози охоплюють період до 3797 року. Проте секрет його передбачень невідомий. Чотиривірші Нострадамуса продовжують зачаровувати світ, хоча були написані майже п’ять століть тому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пророцтва Нострадамуса передбачали ряд важливих світових подій. Коріння прогнозів, які він публікує, засновані на критичній астрології, яку він пояснює астрологією судження або оцінки події. Він вивчав астрологію разом з різними окультними науками і поєднував їх, щоб зробити свої прогнози.

Пророцтва Нострадамуса виражаються у віршах, які називаються катренами. Багато його прогнозів, як-от прихід до влади Адольфа Гітлера та Друга світова війна, виявилися правильними, нагадує Монітор.

Ось пророцтва Нострадамуса на 2022 рік:

Долар США впаде

За прогнозами Нострадамуса, у 2022 році інфляція вийде з-під контролю, а долар США впаде, а золото, срібло та біткойни будуть вважатися активами, в які варто вкладати більше грошей.

Спроба замаху на Путіна

Президент Росії Володимир Путін пережив щонайменше п’ять замахів. Згідно з пророчими віршами Нострадамуса, у 2022 році він помре в бурхливу ніч, коли буде пливти морем і буде вражений блискавкою.

У Франції сильний ураган

Величезний ураган спричинить пожежі, посухи та повені у Франції та багатьох частинах світу. У світі буде голод.

Штучний інтелект атакуватиме людську расу

Ваш персональний комп’ютер зможе імітувати мозок маленького села. Комп’ютери з інтерфейсом штучного інтелекту людини прокинуться і сприймуть своїх творців і користувачів як інтелектуально неповноцінних істот. Роботи знищать людство.

Вибух у Середземному морі на схід від острова Менорка

Поблизу острова Менорка в Середземному морі небо вибухне в результаті великого вибуху, який пошириться в атмосферу під час випробування ядерної боєголовки або ракети.

Астероїдний дощ знищить Землю (метеорний потік Гемініди 14 грудня 2022 року)

У вірші Нострадамуса говориться, що на планету впаде астероїдний дощ. Якщо досить велика скеля впаде в океан, це може викликати гігантські припливні хвилі, які охоплять землю і спричинять великі руйнування. Землетрус також спричинить цунамі, а підняття морської води може завдати незліченної шкоди.

Вибухне руйнівна ядерна бомба

Ядерна бомба вибухне і призведе до зміни клімату, а також зміни положення Землі.

Три дні в темряві

2022 рік принесе руйнування, а потім мир. 72-годинна темрява передуватиме миру.

Дай, Боже, щоб збулося лише передбачення по путіну. А все інше лихо оминуло людську цивілізацію.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коли помре Путін: у мережі пригадали пророцтво Нострадамуса