facebook

Росіяни в передсмертних посланнях просять родичів не їхати на війну в Україну (відео)

СБУ виявила на телефоні ліквідованого окупанта повідомлення, в якому він розповідає братові про байдуже ставлення командування до солдатів.

Російські окупанти попереджають родичів, щоб ті не їхали воювати в Україну. Вони говорять про втрати і розповідають, як командування РФ кидає своїх солдатів.

Підтвердженням цьому служить голосове повідомлення, яке СБУ виявила на телефоні вбитого окупанта. Росіянин адресував його братові і розповів про те, що побачив під час війни.

“Сюди взагалі не варто їхати, тут взагалі за людей нікого не вважають. Тут всім по*уй. У нас [в армії РФ] люди просто так вмирають. Їх тіла навіть не забирають. Якщо ти відбився від колони, всім по*уй — тебе ніхто шукати не буде”, — каже окупант.

Далі автор голосового повідомлення розповідає, як в одному з українських сіл під час перестрілки загубилися два російські солдати. Вони втекли в невідомому напрямку, а підрозділ просто зібрався і виїхав від цього місця за сто кілометрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Просто навіть скажуть на кордоні стояти — не їдь. Нехай краще звільнять”, — додав окупант.

Потім солдат заявив братові, що краще вже покарання за дезертирство, ніж участь у війні. Адже в цьому випадку залишаєшся живий, а в Україні легко померти. Як доказ окупант розповідає, як втратив друга в БМП, коли той поруч сидів.

Нагадаємо, серед контрактників, які воювали в Україні, від 20 до 40% відмовляються знову брати участь у бойових діях. Така дані навів засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв. З мобілізацією нових бійців у РФ теж виникли проблеми, про що раніше повідомила українська розвідка. Громадяни Росії пишуть рапорти і калічать себе, аби не вирушати на фронт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Росіяни в передсмертних посланнях просять родичів не їхати на війну в Україну (відео)