facebook

На Запоріжжі солдати рф влаштували бунт і відмовляються воювати без грошей

На Запоріжжі солдати рф влаштували бунт і відмовляються воювати без грошей

У Пологівському районі Запорізької області російські військовослужбовці влаштували бунт. Вони відмовлялися воювати, оскільки не отримали обіцяних від Росії грошей.
Про це повідомив речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник Іван Арєф’єв у вівторок, 19 квітня. Його повідомлення опубліковано у пресслужбі ЗОВА в Telegram, пише Правда.іф з посиланям на obozrevatel.

Такі дані він отримав від українських розвідників. Вони розповіли, що трьох призвідників бунту, які готові були здати зброю та їхати додому в Росію, жорстоко вбили “кадировці”.

“Водночас постачання зброї для російської армії на території Запорізької області не припиняється”, – додав Арєф’єв.

Раніше засновник Conflict Intelligence Team Руслан Левієв повідомив, що до 40% контрактників, які побували на війні в Україні, відмовляються повертатись воювати з українськими воїнами. “Відмовники” масово фіксуються практично у кожному з’єднанні, виведеному з України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І кількість тих, хто не бажає гинути за амбіції президента РФ Володимира Путіна, неухильно зростає.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 19 квітня стало відомо, що російські окупанти розпочали масований наступ біля міста Пологи Запорізької області. Водночас українські військові продовжують тримати оборону.УкраїнаЗап

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Запоріжжі солдати рф влаштували бунт і відмовляються воювати без грошей