facebook

У РНБО оцінили шанси Кадирова замінити Путіна та нагадали про сумний досвід Росії

У РНБО оцінили шанси Кадирова замінити Путіна та нагадали про сумний досвід Росії

У Росії цілком серйозно розглядають у якості наступника чинного президента РФ Володимира Путіна главу Чечні Рамзана Кадирова. Однією з головних причин є поширений серед росіян запит на більше пролитої крові українців у “спецоперації”

І якщо Кадиров стане на чолі РФ, російському народові доведеться згадати усі “переваги” диктаторського режиму Йосипа Сталіна. Про це заявили у Раді національної безпеки та оборони.

Про вірогідність призначення Кадирова після Путіна на посаду президента РФ сьогодні говорять багато українських та опозиційно налаштованих російських аналітиків. Глава Чечні за останній час став досить впливовою фігурою у російській владі. І його агресивні заяви щодо України цілком відповідають кровожерливим устремлінням більшості пересічних росіян.

“Перегріті пропагандою росіяни вимагають ще більше крові в “спеціальній операції”, адже вони так і не почули від влади пояснення, чому їх війська відступили з київського напрямку. Також сильно збурила російське суспільство загибель флагманського крейсера “Москва”. Рупори кремля натомість переконували, що крейсер загорівся сам, був дуже старий, а екіпаж евакуювали”, – зазначають у РЕБО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Провали та поразки Росії в Україні викликають у росіян обурення та запитання, формуючи сумніви у нинішній політиці Кремля. Але не у напрямку злочинності нападу на Україну, а зовсім навпаки. І Кадиров своїми заявами запити росіян цілком задовольняє, тож його російське суспільство цілком серйозно розглядає у якості наступника Путіна.

Однак у РНБО нагадали росіянам, що буває, коли до влади приходять кровожерливі і не дуже розумні тирани.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У РНБО оцінили шанси Кадирова замінити Путіна та нагадали про сумний досвід Росії