facebook

Крах армії РФ: зарплати не дають, а лікарні і морги вже переповнені

Крах армії РФ: зарплати не дають, а лікарні і морги вже переповнені

Російська армія продовжує нести серйозні втрати. Військових кинули без фінансів, а кількість поранених зростає щодня

Українські захисники продовжують давати потужну відсіч російським окупантам, які і без того деморалізовані.
Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України відомо, що лише в одну лікарню Новоайдара за день звезли 220 поранених російських окупантів. У морг цієї ж лікарні відправили 50 тіл.
Крім того, батальйонна тактична група 136-ї окремої мотострілецької бригади 58 загальновійськової армії Південного військового округу, що діяла на Курахівському напрямку, зазнала значних втрат у живій силі (до 250 осіб) і втратила до 10 одиниць реактивних і ствольних систем.

“Також, за наявною інформацією, особовий склад 150-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, залучений до бойових дій на території України, не отримав так звані “бойові” кошти за березень місяць. Тому військовослужбовці висловлюють своє невдоволення і обурення.

З метою недопущення зриву весняної призовної кампанії на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим з 30 квітня поточного року виїзд і в’їзд на півострів окупантами буде заборонений”, – наголошується в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Крах армії РФ: зарплати не дають, а лікарні і морги вже переповнені