facebook

Загинули три покоління жінок: нові деталі ракетного удару по Одесі, який забрав життя немовляти, його мами і бабусі

Вчора, 23 квітня, внаслідок ворожого ракетного удару по Одесі загинула ціла родина, три покоління жінок: бабуся Люда, молода мама Валерія та її 3-місячна донька Кіра.

Одеський пекар Юрій Глодан втратив дружину, довгоочікувану донечку та матір своєї дружини.

На своїй сторінці у Facebook він опублікував світлини загиблих та написав: “Рідненькі мої, Царство небесне! Ви в наших серцях!”.

Загибель Валерії з дитиною прокоментували друзі, знайомі та викладачі Одеського національного університету, де вона навчалася на факультеті журналістики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що жінці було усього 28 років, 30 серпня 2019 року вона вийшла заміж за Юрія Глодана. За місяць до війни у пари народилася дочка, дівчинку назвали Кіра.

Нагадаємо, що 23 квітня російські війська завдали ракетних ударів по житловому будинку у Київському районі Одеси. Внаслідок вибухів ворожих снарядів зруйновані житлові приміщення між 2 та 5 поверхами, виходи було заблоковано, люди перебували у пастці. Також виникла пожежа. Пошкоджено прилеглі будинки та автомобілі. За попередніми даними, загинуло 8 мирних мешканців, серед них – 3-місячна дитина. Ще 18 людей поранено.

24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 60-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Загинули три покоління жінок: нові деталі ракетного удару по Одесі, який забрав життя немовляти, його мами і бабусі