facebook

“Заспівайте пісню “Обійми” для мого коханого, який загинув”: Вакарчук не стримав сліз на концерті в метро. Відео

Український співак, лідер знаменитого гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук у п’ятницю, 22 квітня, виступив у Києві на станції метро “Золоті ворота” та розповів щемливу історію. Перед виконанням композиції “Обійми”, якою колектив зазвичай закриває концерти, він поділився проханням однієї шанувальниці зі Сходу України.

“До мене підійшла одна жінка, подякувала, що я приїхав, обійняла мене сильно та попросила, чи можу я заспівати пісню “Обійми”. Це була улюблена пісня її чоловіка, який загинув. Я хочу цю улюблену пісню мільйонів українців присвятити всім тим, хто вже на тому світі бажає нашої спільної перемоги”, – сказав Вакарчук перед тим, як виконати композицію.

Музикант ледь стримуючи сльози додав, що зараз Україна платить страшні жертви за свою незалежність.

“Єдине, що ми можемо зробити, – і ми мусимо це зробити – досягти перемоги і відбудувати нашу країну заради тих, хто не дочекався наших обіймів сьогодні. У нас немає іншого вибору, – зазначив він.

Вакарчук розплакався на концерті 22.04.2022 в метро Києва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вакарчук розплакався на концерті 22.04.2022 в метро Києва.

Раніше Вакарчук поїхав на північ Житомирщини та заспівав там для українських захисників. Фронтмен гурту “Океан Ельзи” виконав пісню “Все буде добре” серед військових прямо біля окопів.

Крім того, Вакарчук виконав пісню “Еверест” про тернистий шлях народу України. Музикант грав на гітарі біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку у напівзруйнованому від ворожих бомб Харкові.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Вакарчук записав кавер на хіт британського співака Джо Кокера You Are So Beautiful, але дещо змінив назву пісні. Тепер він звучить як UA So Beautiful – “Україна така прекрасна”. Для композиції створили кліп, де показали красу нашої країни до вторгнення Росії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Заспівайте пісню “Обійми” для мого коханого, який загинув”: Вакарчук не стримав сліз на концерті в метро. Відео